Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mit kéne tenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki már hónapok óta tetszik. Néha beszélgetünk facebookon és azonkívül együtt járunk edzésekre is, szóval viszonylag sokszor találkozunk. A héten volt egy bál amelyikre ő is eljött és mivel ő nem kért fel engem táncolni, így én kértem fel őt (lehet, hogy gáz, de nem bánom, hogy megtettem). Egész tánc alatt mosolygott, mintha örült volna neki, hogy táncolunk. Azóta egyszer rám írt, de ezek után többet nem keresett. Talán egész nyáron nem fogom látni, mivel nyáron nincs edzés, de nem akarom vele megszakítani a kapcsolatot. Szerintetek keressem én is őt vagy várjak egy kicsit? Attól félek, hogy csak idegesíteném őt és ezért nem merem én kezdeni a beszélgetéseket.

2015. jún. 18. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Hétfőn és Szerdán van edzés ?
2015. jún. 19. 00:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Karate edzés?
2015. jún. 19. 00:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem karate. Kedden és csütörtökön van, de nem értem, hogy ez miért fontos.
2015. jún. 19. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!