Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? 14/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés
Kb 60 napja tetszik egy fiú,és egy ideig ugy nézett ki ,hogy én is neki(combfogdosás,kézfogás,ilyenek) aztán kb egy hete összejött egy csajjal.(a csaj egy évvel idősebb)Nemsokára látni fogom a fiút,és nem tudom,hogy viselkedjek vele.Még mindig szeretem a srácot,összetörte a szívemet,nem tudom elfelejteni.
2017. jún. 27. 15:48
 1/3 anonim válasza:
100%

Mondd meg neki,hogy menjen...melegebb éghajlatokra! Ne hagyd,hogy lássa,hogy miatta szenvedsz...és ne is szenvedj miatta. Egy igazi gyökér lehet az,aki ilyeneket csinál.

Remélem segítettem. :)

2017. jún. 27. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Ott a baj hogy a combfogdosásnál megálltatok. Meg ez kevés a 60 nap , jobb a 69.
2017. jún. 27. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Igaz, 69 nap legalább kell 😋
2017. jún. 27. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!