Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megérné?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérné?

Figyelt kérdés
Abban a nagy helyzetben vagyok jelenleg, hogy tetszik nekem egy fiú, aki a látottak, illetve hallottak alapján hasonlóan érez, viszont nem tudom, hogy érdemes lenne-e komolyabban kezdeményeznem. Igaz, hogy már szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy viszonzott a dolog, de ennek ellenére még mindig ott motoszkál bennem a kérdés, hogy mi van, ha mégsem? Mi van akkor, ha visszautasít, én meg koppanok egy jó nagyot? Nem tudom, hogy mit kéne tennem. Rengeteget gondolok rá, agyalok a kialakult szituáción, de az őszintét megvallva, semmire nem jutottam... Éppen ezért írok most ide. Szerintetek megérné lépni, vagy esetleg várjak a fiúra? Ti mit tennétek a helyemben? Tényleg nagyon örülnék a használható javaslatoknak, mivel mostanában nem voltam ennyire bizonytalan a majdnem biztosban. Köszönöm szépen előre is, aki veszi a fáradságot, és segít a problémámban. :)

2017. jún. 25. 01:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér! Nem veszítesz semmit!

Csak beszélj vele, aztán majd alakul valami...

2017. jún. 25. 02:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem beszelj vele, foleg, ha biztos vagy benne, hogy viszonzott a dolog.

Nem veszithetsz semmit, ha tenyleg o is igy erez akkor csak jol sulhet el, ha viszont nem akkor ez van. Legalább megprobaltad es mar tudod. Nem felhetsz attol, hogy koppansz. Elkerulhetetlen, ha nem benne, akkor masban fogsz csalodni. Ilyen az elet. Ne hagyj veszni egy ilyen lehetoseget!

2017. jún. 25. 02:21
 3/6 anonim ***** válasza:
A fenti válaszolókkal értek egyet. Ha úgy érzed h kölcsönös a dolog akkor hajrá vágj bele
2017. jún. 25. 04:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem nagyjából ugyanez a helyzet. A barátnőm azt javasolta, hogy írjak rá és mondjam el neki amit érzek. Ha nem jön össze, akkor azt mondom neki, hogy csak felelsz vagy merszeztünk. Én eddig túl beszari voltam hozzá, de egyébként nem olyan rossz ötlet. És ha szinte biztos vagy benne, hogy ő is bír téged, akkor szerintem egy próbát megér
2017. jún. 25. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Mond meg neki es kesz , hamis almokban kar lenne kergetni magad
2017. jún. 25. 19:03
 6/6 I noor Y ***** válasza:

Ha félénk akkor dobdd be magad ;)

Lóbáldd meg szexin a hajad elotte meg ilyenek es akkor ose fog gondolkodni azon h odamenjen e

2017. jún. 25. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!