Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné még ezek után küzdeni a lányért? Ezt ma irta :
"En imadlak, birlak meg minden . De en nem szeretnek kapcsolatot . Es legyszi probald meg, mert en nem szeretnem azt, hogy most emiatt menjen tonkre a baratsagunk. Kerlek, ha szamodra fontos vagyok ez szeretsz akkor megprobalod"
körülbelül 4-5 hete ismerjük egymást, 2 hete volt egy éjszakánk is , amikor egész este kézen fogva járkáltunk, összebujtunk,csókolóztunk, nagyon tetszettem neki állitolag, belsőleg, külsőleg is, aztán az utóbbi egy hétben valami történt, (azóta nem találkoztunk amugy, az a randi óta) mert mindig kitalált valami kifogást, vagy elhalasztottuk vagy valami hülyeség. aztán az elmúlt egyhétben nemjöttünk ki annyira,vagyis de , de feszültek voltunk.. mindegy.
én-Jó , ezt a beszélgetést szerintem most zárjuk le
ő-Elege konnyen feladod
én-Szia
ő-Szia
ti mit tenétek a helyembe? én tényleg szerelmes vagyok belé, ő is nagyon az volt állitólag, aztán az elmult egy hétben volt ez az egész váltazás, hogy csak "barátként szeret, de ugy nagyon" lehet esetleg valami hátsó probléma? meg mire akarhatott utalni ezzel a "künnyen feladoddal?" próbáltam vele beszélni, de nem mondott semmi használhatót.
Szerintem írd meg neki hogy ->
"Ne csak azt lásd az egészben hogy könnyen feladom meg egyebek. Egy szóval sem mondtam.Azt is láthatnád hogy nekem ez milyen nehéz."
Egyébként szerintem ha egyszer megtett valamit akkor másodjára csak mégkönnyebb lesz.Egyszóval nem kizárt hogy történhet még köztetek valami ha érted mire gondolok.
Ja és igen lehet hogy van valami amit nem akar elmondani de ne zaklas vele szerintem.Csak esetleg finoman kérdezz rá hogy ->
"Van valami hátsó probléma ami miatt nem szeretnéd velem folytatni ilyen szinten ezt a dolgot?Kérlek őszintén válaszolj mert nekem ez nagyon fontos."
#1 vagyok
Nem rossz ötlet amúgy hogy ráírsz az egyik barátnőjére.De mint tudjuk ez valószínüleg visszajut a lányhoz és ebből még akár jól is jöhetsz ki hogyha úgy fogalmazod meg amit mondani akarsz hogy ne az jöjjön le a barátnőjének hogy te vissza akarod szerezni a lányt mindenképpen meg stb hanem inkább az hogy aggódsz érte és érdekel téged hogy biztos rendben van e.Ezt biztos értékelni fogja a lány hogyha visszajut hozzá.
Egyébként szerintem ne add fel.Próbálkozz még.De ne szavakkal hogy "én szerelmes vagyok beléd próbáljuk meg stb" hanem tettekkel és akkor még csak azt sem mondhatja hogy dehát ő megmondta neked hogy köztetek csak barátság van.Aztán igazából ha így viselkedsz vele ilyen kedvesen(mint eddig mert ahogy látom így viselkedtél vele pl.:virág)akkor hogyha tényleg többet érez irántad akkor meg fog inogni abban a "köztünk csak barátság" dologban és kb ilyenkor szoktak "csak úgy" megtörténni a dolgok.Gondolok itt csókra pl.
1) megmondod neki, hogy erről élőben kell beszélnetek
ha nem egyezik bele, akkor felejtős.
2) ha mégis, akkor figyeld, mikor hazudik, és amikor gyanítod , hogy kamukéró van, akkor nézz mélyen a szemébe, és mondd neki, hogy az igazat mondja. Hogy nyugodtan mondhatja azt, ami van.
Am szerintem csak be van szarva, vagy hallott vmit rolad vagy nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!