Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdmes reménykedni még ezért a lányért?
Nos a történet elég hosszú lesz és telefonról írok így a hibákért elnézést és tsztelet annak aki elolvassa.
Na vágjunk bele. Ott kezdődik a történet hogy új iskolába kerültem és senkit sem ismertem. Ám volt egy nagyon szép és aranyos lány aki már a kezdetektől beszélgetett velem és mindig mosolygott rám nevetett a béna vicceimen és még becézgetett is. Eljőtt a nyár és ráírtam ő pesig ennem nagyon örült. Szinte mindennap beszélgettünk egyszer ő egyszer én írtam rá. A nyári házit együtt csináltuk és minden este n3ztük a sorozatunkat. Eljott a következő evfolyam és megkért hogy legyek a párja egy bálban. Késobb csaladi okok miatt lemondta. Tovabbra is mosolygott rám de aztán hirtelen abbamaradt és egyik barátnője elmondta hogy idegesítem a kiszemeltem... Állítólag rájött hogy szerelmes vagyok belé de ő a bunkókat birja... 2x szakított mert megakartak fektetni az osztálytársaim pluaz meg is csalták. Utána úgyvoltam vele hagyom a francba.. nem is beszéltem vele 4 hónapig ám kezdett újra hiányozni. :(. Most itt az új évfolyam és újra a régi. Mosolyog nevet rám becéz és simogat. Talán rajott hogy a bunko pasik nem az igaziak? Nem szeretnek vele megint "haragban" lenni. A ne gondolj rá lesz új barátnő nem valik be. Minden lányban őt latom és hozzá viszonyítok :/. Ezek után igazábol nem tudom mit kéne lépni.
Elég zavaros..
Lehet, hogy időközben rájött, hogy mégis jelentesz neki valamit, újra "fellángol".
En majdnem ugyan ettol szenvedek nap mint nap.
Neha azt kivanom barcsak megse ismertem volna.Nezd,ha ennyire eltudtok lenni egymassal akkor en szerintem probald meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!