Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez irántam az a fiú?
Van egy fiú apukám volt focicsapatában játszik. Láttuk egymást kb 3-szor. Nem rég elkezdtünk beszélgetni facebookon nagyon jófej, kedves, sokat kérdez rólam. Egyszer megkérdezte, hogy "a barátomat úgy értem-e hogy a pasim". Aztán egyik nap azt is írta, hogy "elakart menni városba de nem akar itt hagyni". Aztán egyik este beszélgettünk kérdezte,"hogy volt-e már pasim" és utánna írta, hogy neki sincs barátnője meg, hogy csak volt neki régebben. Utánna kérdezte, hogy "miért maradok fent olyan sokáig" és írtam neki hogy csak úgy ő meg erre: én meg már elhittem, hogy miattam.
Hát igen beleezúgtam kicsit, a srácba és tudni akarom, hogy ő mit érez irántam... Köszönöm előre a válaszokat és, hogy végigolvastátok ezt a zavaros történetet :)
Azért kérdez ilyeneket, hogy biztosabb legyen abban, hogy te is kedveled -e őt. Egyértelmű ez :) Ilyenkor két véglet lehet.
1. Bátorítani akarja magát plusz biztos lenni afelől, hogy nem ismerkedsz mással.
2. Nagyon rossz esetben csak "eljátszik" a helyzettel.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!