Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Psmarcs kérdése:
Beleszerettem egy kukfoldi fiuba de nem merek rairni mit tudnek neki irni?
Figyelt kérdés
idosebb 14-15 fele van eddig csak a hangjat hallotam mert egy karaoke alkamazason talaltam ra
amugy angol a sracc asszem
pls adjatok valami tanacsot nagyon fontos...
2017. jún. 20. 22:18
1/6 A kérdező kommentje:
13/L
2017. jún. 20. 22:19
2/6 anonim válasza:
Good (Morning/Afternoon/Evening)! How are you? I found you in a karaoke application and I wanna speak with you. Ez szerintem jó példa, de előtte ellenőrizd le, hogy nincs-e benne hiba, ne égj le miattam ;)
3/6 A kérdező kommentje:
oke es nagyon koszi!😊😊😊☺
2017. jún. 21. 20:49
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Nincs mit és ha kell bármi segítség, privibe írj rám, fordítok, ha kell ;)
5/6 anonim válasza:
Énekelj neki magyar szerelmes dalt.
6/6 anonim válasza:
I'm not writing to you because I am scared of writing. I asked my question in a Q&A forum and the users gave me the advice to write these sentences. Unfortunately, I don't speak English nor Hungarian and I would like to ask you not answer to me because I won't understand that anyway.
The point is I fell in love with you, even though I only know your voice.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!