Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a tanárnőmbe?
Figyelt kérdés
Szóval, 14 éves lány vagyok. És azt hiszem, totál beleszerettem az egyik tanárnőmbe. Eddig csak fiúk tetszettek, de most ő. Mert olyan aranyos, amikor nevet, és olyan jól tanít. És nagyon jó fej, csomót filmezünk órán. Imádom az alakját is, meg hogy olyan csinos. És mindig arra gondolok, hogy csókolózunk, vagy megölel. Volt, hogy vele álmodtam! Most mi van velem? Lehet, hogy leszbikus lettem???2017. jún. 20. 13:57
1/5 anonim válasza:
fiatalkori fellángolás, majd elmúlik.
2/5 anonim válasza:
Hát, öcsém... Ha heteroszexuális lennél, akkor nem tudnál ilyen beleéléssel beszélni egy nőről, tehát nagyon úgy tűnik, hogy vannak leszbikus beütéseid.
3/5 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vagy leszbikus! Leszbikus az aki nő léttére nőket szeret. A másik pont az (majd gimiben tanulod), hogy a szexuális bevésődés 6 éves korodig lezajlik. Azt írtad, eddig srácok voltak nálad a nyerők. Két eshetőség van: az egyik, amit már írtak, hogy teljesen hetero vagy egy lángolással vagy pedig biszexuális lettél (nő léttedre férfi és nő is bejön neked).
4/5 anonim válasza:
Felejtős:) nálam is ez volt,hiába mondod el mit érzel nem tud vele mit kezdeni,sok kockázat. Persze van olyan eset hogy egy próbát megér de rohadt ritka ha nincs gyereke és nem férjes ;)
Sok sikert édes!
5/5 anonim válasza:
Szia:) Ez nem szerelem, csak testi vonzalom, meg kamaszkorban ez gyakran előfordul. Én is voltam már ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!