Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem volna a legjobb barátnőmbe? Biszex/leszbikus lennék? Nem értek semmit!
Már kisebb koromban is gondoltam arra, hogy mi van, ha más vagyok, de olyan családban nőttem fel, ahol nem látták volna ezt szívesen, szóval elnyomtam. Bár mindig is megnéztem a lányokat. Az összes fiú aki régen tetszett, attól ma már egyszerűen elundorodom, de tényleg.
A másik dolog az, hogy ő az egyetlen barátom, nagyjából neki is én. De elég haverian viselkedünk, nem az a nyálas téma, sőtt még az életbe meg nem öleltük egymást, pedig már régóta barátok vagyunk. Volt amikor gondoltam rá, hogy egyébként ő egy szép lány, lehet bejön, de ezt is elnyomtam. De a hétvégén annyi szerelmes filmet láttam, és regényt olvastam, hogy megindult a fantáziám, méghozzá vele. Hétvége után pedig egész nap zavarban voltam, éreztem, hogy ég a fejem, de úgytűnik jól lepleztem. Mondjuk az is rátett egy lapáttal, hogy próbára tettem magam, és azzal fantáziáltam, hogy lekapom, megölelem stb.
Igazából imádom az illatát, a humorát, meg ugye a külsejét, de mindig is irigy voltam rá. A hajára, a mosolyára, meg mindenre (gyönyörű haja és mosolya van). Neten néha ismerkedett régen, és volt valami kialakulóban, de végül nem lett belőle semmi, én pedig örültem, hogy úgy lett. Most megint van valakije, és összeszorult a gyomrom amikor megtudtam. De végülis lehet, hogy csak félek, hogy elveszítem, hisz egyetlen barátom. Nem? Ezek egy barátságban normális érzések? Még sosem voltam szerelmes, úgyhogy tényleg nem tudom. (Esélyem 100% hogy nincs nála, mert bár vannak ferde hajlamai, tudom, hogy nem tudna rám úgy tekinteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!