Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nálam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nálam kisebb fiúba, szerintetek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok. A fiú 14. Fél év van köztünk. Kb 5-4 cm-el kisebb, mint én és vékonyabb. Későérő. Neki sem akarnék kellemetlenséget okozni, hogy ne érezze magát dominánsnak, de szeretem.
2017. jún. 18. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
22%

A későnérő típus miatt nem javaslom. Nem tudom vékony lány vagy e,de hs igen,és nálad is vékonyabb,az már gáz.

Szerintem a korod beli lánynak is fel kell néznie a barátjára,de kisöcsi típusú fiúra nem lehet.

2017. jún. 18. 15:14
 2/6 anonim válasza:
Szerintem meg szíved joga hogy kivel akarsz együtt lenni. Láttam már magasabb lányt alacsonyabb fiúval és a mai napig együtt vannak.
2017. jún. 18. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Na de itt van kérdés is?
2017. jún. 18. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szereted? Akkor sok boldogságot együtt!
2017. jún. 18. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nem fejtettem ki a kérdést, tulajdonképpen az lenne, hogy mi a véleményetek. Ha a közeletekben/társaságban lenne egy ilyen pár. Irritálna-e, a?
2017. jún. 18. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: Abszolút nem irritálna, de ha ennyire befolyásol, hogy ki mit gondol (kár tagadnod), akkor ne akarj kapcsolatot.

Nem látszik,hogy érett lennél rá. Mellesleg szerintem titkon valahol téged is zavar,hogy a fiú fiatalabb és kisebb. Ha nem zavarna,nem született volna a kérdés,mert pont lexarnád,ki mit gondol. A problémád a kapcsolatban is ugyanúgy foglalkoztatna és tönkre tenné.

Olyat fiút keress,aki irányba nincsenek ilyen ellenérzéseid. Illetve akire fel tudsz nézni. Ne haragudj,de a leírásod alapján a párkapcsolatban jó eséllyel te,mint lány lennél a domináns, de még ha esélyegyenlőség is van,ez akkor is a férfi,fiú feladata.

2017. jún. 18. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!