Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nálam kisebb fiúba, szerintetek?
A későnérő típus miatt nem javaslom. Nem tudom vékony lány vagy e,de hs igen,és nálad is vékonyabb,az már gáz.
Szerintem a korod beli lánynak is fel kell néznie a barátjára,de kisöcsi típusú fiúra nem lehet.
#5: Abszolút nem irritálna, de ha ennyire befolyásol, hogy ki mit gondol (kár tagadnod), akkor ne akarj kapcsolatot.
Nem látszik,hogy érett lennél rá. Mellesleg szerintem titkon valahol téged is zavar,hogy a fiú fiatalabb és kisebb. Ha nem zavarna,nem született volna a kérdés,mert pont lexarnád,ki mit gondol. A problémád a kapcsolatban is ugyanúgy foglalkoztatna és tönkre tenné.
Olyat fiút keress,aki irányba nincsenek ilyen ellenérzéseid. Illetve akire fel tudsz nézni. Ne haragudj,de a leírásod alapján a párkapcsolatban jó eséllyel te,mint lány lennél a domináns, de még ha esélyegyenlőség is van,ez akkor is a férfi,fiú feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!