Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy évfolyam társam akibe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy évfolyam társam akibe nagyon beleszerettem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval még tavaly járt az eggyik barátnőmmel és mi mindig rajtuk csüngtünk, bár tudtuk hogy annyira nem komoly a dolog kösztük. Majd év vége felé beszélgettünk,skype-oltunk és megszerettük egymást. Össze is jöttünk és iszonyúan boldog voltam! De sajnos pár dolgot eléggé elszúrtam, ugyanis találkozáskor volt puszi, ölelés viszont mikor randiztunk nem fogtam meg a kezét(azért mert apa nem tudta és ő ellenzi hogy ilyen fiatalon járjanak a gyerekek). De persze nem csak e miatt hanem mert ő volt az első igazi szerelmem akit szívből szerettem és szeretek. Csak én ilyen szempontból elég félénk vagyok. Utána (mert a barátnőm javasolta) szakítottam vele. Majd összejöttünk megint ezt megcsináltuk 2-szer. Leghosszab ideig 1 és fél hónapig jártunk. Egyébként mindig úgy jöttünk össze hogy vissza könyörögte. És tudom tudom én voltam a hülye"játszadoztam" az érzéseivel de megbántam. Majd pedig már ő is pártolta hogy szakítsunk. Azóta alig beszélünk, csak néha írogatunk és ha megkérdezem hogy csak 1 esélyt adna-e, mindig azt mondja hogy "bocs de én már lezártam a részemről ezt a korszakot" és ez nagyon bánt főleg úgy hogy tudom hogy ő fülig belém volt esve és mindig kedveskedett. Hozott bombont meg nyakláncot. Ez kb 1 éve volt. Mit tegyek hogy elfelejtsem? 13/L
2017. jún. 5. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Le kell zárnod ezt az egészet magadban. Ennek ezek szerint vége, de lehet, hogy lesz ebből még valami, de most a legfontosabb, hogy lépj tovább. Sokféleképpen megvalósítjatod. Szeress bele valaki másba vagy döntsd el magadba hogy ennek tényleg vége vagy egyszerűen erről vele is beszélned kell. De hidd el ez idővek úgyis elmúlik.
2017. jún. 5. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is:TANULJ A HIBÁIDBŐL. 1)Soha semmilyen körülmények között ne játszadozz valakivel,főleg ha nem az a szándékod hogy ott hadjon.

2)ne hallgass másra,főleg ha ilyen hülyeségeket mond

3) apunak igaza van,de attól még nem kellene eltiltson,az sokkal nagyobb gond ha mondjuk ezt nem 13 évesen hanem 23 évesen csinálnád.

Most pedig a kérdésre válaszolva: tanulj,találkozz a barátnőiddel (lehetőleg az értelmesebbekkel),hobbi...csináld azt mit egy normális 13 éves kislány csinál

2017. jún. 5. 09:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat! Majd megpróbálom megfogadni a tanácsaitokat!
2017. jún. 5. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Pasizz be. Menj bulizni. Baratkozz bandazzatok a barataiddal es akkor elfelejted
2017. jún. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!