Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen számomra? Beleszerettem egy volt "barátnőm" barátnőjébe akinek ráadásul barátja van?
Létezik, hogy két ember valamilyen oknál fogva nem jön/jöhet össze de később valahogy mégis egymásra találnak? Például úgy találkoznak, hogy az egyik fél kapcsolatban van, vagy pont rosszkor/rosszhelyen és még sorolhatnék sok egyéb okot.
Az az igazság, hogy én úgy érzem megvan az a lány akit én mindig is kerestem. Hogy miért az az én dolgom, de még sosem éreztem ilyesmit. Viszont szörnyű helyzetben is vagyok mert nem sok reményt látok magamnak ebben a helyztben. Először is az Ő egyik barátnője az én egyik ismerősöm, hát a barátnő kifejezés elég túlzás mert volt köztünk valami de nem volt a párom, viszont jóban vagyunk meg szoktunk találkozni de sokan úgy képzeletben összevonnak minket nemtudom miért. És az a gond, hogy eleve a barátnők nem kezdenek egymás pasijaival szóval ez így magában is elég nagy hátrány viszont akiről szó van, nos neki van barátja. Ráadásul friss kapcsolat nem olyan több éves kihülős megunt valami. Szóval fogalmam sincs mit csináljak, hogy lehetne az enyém.
Jelenleg sehogy? Várjak? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Pár hónapja mikor még rendszeresen láttuk egymást tök jó jeleket adott, szemeztünk stb. Viszont amióta pasija van nem is látom. Mondjuk nem is baj nem is akarom együtt látni inkább vele. Egyetlen egyszer láttam őket futólag, a srác beszélt neki ő meg közbe engem nézett. Persze ez nem jelent semmit tudom. Nyilván nem akar tőlem semmit ha barátja van de mégsem szeretném feladni, ő nagyon más mint a többi lány, legalábbis számomra. Mit tehetek ebben a helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!