Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az öcsém edzőjébe. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Igazából volt is közöttünk ez-az, dee..de nem folytathatjuk tovább, és különben is én 17, ő 31. Mit csináljak, hogy elfelejtsem?2017. jún. 20. 16:12
2/11 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el,dee..de ne gondolj rá annyit hogy ez-az volt... rajtad múlik.. keress valakit (fiatalabbat) aki majd elfelejteti veled...
3/11 anonim válasza:
Szia
Én is voltam hasonló helyzetben nemrég. :(
17l
4/11 anonim válasza:
Pár hónap múlva egészen másba leszel szerelmes, ne aggódj.
5/11 anonim válasza:
szeress bele egy veled egykorúba
6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy foleg amiota o van a korombeliek annyira nem mozgatnak meg😅
2017. jún. 20. 16:35
7/11 anonim válasza:
Aha akkor az érettebekre buksz :D
8/11 anonim válasza:
ha a csávó korán kezdi, korban akár az apád is lehetne
9/11 anonim válasza:
"Az a baj, hogy foleg amiota o van a korombeliek annyira nem mozgatnak meg"
Őszintén remélem, hogy ezt arra érted, hogy nem jönnek be... Szerinted egy 31 éves dolgozó férfi mit akarhat egy kis naív 17 éves lánytól? Ne csodálkozz azon ha majd kihasznál és otthagy, vagy ami rosszabb, olyat tesz veled amit a törvény is büntet...
10/11 A kérdező kommentje:
Igen arra értettem.
Nem lesz kihasznál és ott hagy, mert nincs már köztünk semmi. Ő volt az, aki megmondta, hogy hagyjuk ezt, mert nem szabad és tudom, hogy rengeteg ok miatt igaza is van.
2017. jún. 20. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!