Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az nagyon szar ügy, hogyha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon szar ügy, hogyha a kiszemeltem nem mer lépni? (lent)

Figyelt kérdés
Érzem, hogy bejövök neki, én meg fülig szerelmes vagyok belé, csak nem lép. Tehetek én bármit! Pl szombaton nálunk volt még két barátjával, és nálunk fürödtek! Most mi, ha nem vak? Meddig várjak még? Kb. Január óta várok, hogy történjen valami...jó...érzem, hogy egy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. De nekem nem eleg, hogy csak barátok legyünk. És látom rajta, hogy neki sem elég. Na ez az igazi, nagybetűs "SZAR ÜGY".

2017. jún. 19. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem lépsz te,ha annyira oda vagy érte?
2017. jún. 19. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miert akarod, hogy lelépjen?
2017. jún. 19. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a középkorban élünk, kezdeményezhetsz te is.
2017. jún. 19. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Félek, hogy vissza utasít, aztán nem, hogy egy pá, de még barátok sem leszünk... :(
2017. jún. 19. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet ő is ettől fél, csak ő jobban mint te.

na hajrá lépj ha szeretnél valamit, el kell felejteni ezt a mindig a csávó lépjen először témát, 2017 van :D

2017. jún. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!