Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent hogyha a fiu fojton piszkal?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akkivel egyut járok le edzésre de csak egy hetetente egyszer mert en mar a bagyobakhoz tartozom, es mindig mondja hogy menjek le hozzájuk edzésre es ez pl ma is megtörtént es ez volt:
Fiu:hé XY gyere mar le edzésre
En: ömm mert is
Fiu: (full vörösen) nem tom csak ugy
En: ö es kivel lennek parba mert a lany akivel menni szoktam az nem jon
Fiu:hat velem es mindig velem leszel amikor nem jon a barátnőd.!
En:ö óóo
Ez mit jelent előre, is köszi a valaszokat
2017. máj. 16. 22:20
1/5 A kérdező kommentje:
*nagyobakhoz
2017. máj. 16. 22:23
2/5 anonim válasza:
Hát ha csak ennyi, hogy azt mondta lehetsz vele edzésnél ha nem jön a barátnőd akkor nem hinném hogy bármit is jelentene. Nekem amit írtál ebből ez jött le de lehet hogy nincs igazam. :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem szerelmes beléd! Ha neked is szimpi,akkor viszonozd a kedvességét!
4/5 anonim válasza:
Ha piszkál - nem rossz indulatból, akkor bejössz neki, kedvel téged, örül a társaságodnak, stb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat es a további valstokat is. 😃 nekem szimpi de pl ma is kergetett a suliban
2017. máj. 17. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!