Annyira szűz vagyok, hogyha meglátnék egy női nemi szervet, valószínűleg megpróbálnék rá nyomókötést alkalmazni. Attól tartok, hogy a "kiszemeltem" is még az. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
"Keressek" valaki mást? (Így leírva ez tényleg egyszerűnek tűnik...)
Vagy nincs erről a témáról esetleg valami nagyon részletes leírás valamelyik weboldalon? Vagy oktatófilm, könyvsorozat, képregény?
Segítenetek kell, megöl ez a bizonytalanság! :-(
(Nem mintha most hirtelen le szeretnék feküdni valakivel, de azt vettem észre, hogy az, hogy szerintem fogalmam sem lenne, mit kell tenni abban a helyzetben, meglehetősen rossz hatással van rám.)
2013. nov. 8. 02:06
1/8 anonim válasza:
az alsó területen hasznos a NYOMÓ kötés de ne nyomd anyira erösen mert a végén eltűne a keze......
2/8 anonim válasza:
nyomó kötés helyett inkább a kovalens kötést javasolnám
Pierre Curie voltam, sziasztok!
3/8 anonim válasza:
A virágnál és a méhecskénél kezdjük?
4/8 anonim válasza:
Nem voltál vicces. Csak úgy mellesleg szólok... ;)
6/8 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán mi az a nyomó kötés?
(#5 voltam)
7/8 anonim válasza:
2-es, most ez így, fizika tanulás ez iszonyatosan kiütött xD
8/8 anonim válasza:
*fizika tanulás után. Nem tudok írni, annyira röhögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!