Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha ovis korom óta sportolok...

Ha ovis korom óta sportolok és nyújtok, valamint kb 5éve tampont használok, akkor átszakadt a szűzhártyám? Ha nem mondom meg a barátomnak, hogy szűz vagyok, akkor észreveszi?

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:

És miért is nem akarod megmondani?

Igen, észreveszi, mert szűk vagy....

De ha mégsem... egy tapasztalt lányhoz másként nyúlnak a fiúk, mint egy szűz lányhoz...

Ha nem jól indít, sokkal jobban fog fájni, mintha ennek tudatában óvatosabban kezelne...

És az első élmény elég maradandó tud lenni!

2013. nov. 5. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Szánalmas vagy...
2013. nov. 5. 23:57
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Gyere a Váci 13-ba egy doboz vazelinnel, keresd Koczkás Lacit! Elmagyarázom, hogy hogy is van ez, mert így leírva nem fogod érteni.
2013. nov. 6. 00:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan a kérdésedre válaszolva! A szűzhártya átszakadhat erős fizikai behatástól (nyújtás, spárga tipikusan),

de nem törvényszerű. Minden szűzhártya más, és más! Van akinek szinte teljesen elfedi a hüvelynyilást, van akinek

szinte nincs is, csak vékony csikocska. (tükörrel keresheted, ha nem találod, akkor valósziüleg már nincsen)

A tampon sem törvényszerűen szakitja át, úgy van tervezve, hogy lehetőleg ne nagyon zavarja a hártyát!

Simán használhattad évekig a tampont a kis szűzhártyád mellett is!

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a szexuális kultúra ismeret anyagába beletartozik,hogy a szűzhártya nem

csak szeretkezéstől szakadhat át! Ezt illik tudnia a fiúnak is, (neki pláne) legalábbis szerintem! Ettől még az első tágitó feszitő érzés meglesz ha behatol, szóval óvatosan kell behatolnia, és különös körültekintéssel kell eljárnia. Neked maga a szűzhártya átszakadása már nem fog jelentkezni, de a hüvelyednek szoknia kell a dolgot. Egy ilyen behatolás eltart percekig is. (1 centi, megállás, várni, aztán megint egy pici, stb...)

Szerintem.

- Tükörrel nézd meg, hogy van e még. Gyakorlati haszna nincsen, viszont a kiváncsiságoadt kieléigti.

- A fiúnak feltétlnül tudnia kell, hogy te szűz vagy e. (szexuális értelmben, nem a hártya meglététől függ, hanem attól, hogy ő lesz az első) Ugyanis alapvetően különös gonddal kell eljárnia. Ha ügyes, és te is alaposan fel vagy izgulva, akkor óvatossággal, de nagyon kellemes estére számithatsz.

Egyébként sikositóval készülj! Az első behatoláskor ideges lehetsz/félhetsz ez nem tesz jót a nedvesedésnek.

A sikositó bőséges használata viszont ezt a gondot lenullázza, és 0 kellemetlenség a jutalom.

2013. nov. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!