Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves szűz csaj vagyok....

23 éves szűz csaj vagyok. Adjak esélyt ennek a pasinak?

Figyelt kérdés
Barátom sem volt még soha, visszafogott vagyok stb. És most van egy srác. Udvarolgat, aranyos, kedves, mosolygós és tetszem neki ez biztos. Nekem annyira nem az esetem, de sokszor már úgy vagyok vele hogy szeretnék pasit, szeretet hiányom van, szeretnék szexelni stb. Érzem hogy oda van értem ő. Elhívott randira de nem tudom találkozzak-e vele, így is ha annyira nem vonz, csak azért hogy túl legyek már dolgokon...
2013. nov. 7. 22:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
0%
próbáld ki, adj neki egy esélyt
2013. nov. 7. 22:31
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Magas igényeid lehetnek, ha mindeddig nem találtál megfelelőt. Most se add lejjebb!
2013. nov. 7. 22:31
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
hallod, ennyi erovel egy csovessel is dughatnàl. tetszeni az sem fog, de legalàbb megb*sz
2013. nov. 7. 22:32
 4/31 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem egy randi még belefér,hogy megismerd.

De ne kelts benne hiú reményeket.

5/31 anonim ***** válasza:

Komolyan azt szeretnéd, hogy mi döntsünk helyetted?

Ha nem tetszik szedj fel egy olyan pasit aki az eseted, és legyél túl a dolgon vele.

6/31 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem egy randi még belefér,hogy megismerd.

De ne kelts benne hiú reményeket.

7/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak ezért ne, ha tényleg nem jön be a srác nem lesz jó. Még úgy igazán nem maradtál le semmiről. Mondhatni érett fejjel, tudatosan vágsz bele a szexbe. Ez nekünk normálisaknak még imponál is. Szóval relax, össze fog jönni olyannal aki tényleg megfelel az igényeidnek;)

26/f

2013. nov. 7. 22:33
 8/31 anonim ***** válasza:
24%
Bocsi,,zavar támadt az erőben.
 9/31 anonim ***** válasza:
Szerintem se menj bele, nem a szüzességed miatt, hanem mert nem éri meg hosszú távon, ha nem vonzz az illető. Idővel lehet, hogy beleszeretsz persze, ezt Neked kell tudnod.
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, menj el vele a randira, találkozz vele párszor, és majd látod, hogy szimpatikus-e. A randival még nem ígérsz neki semmit, és lefeküdnöd sem kell vele, ha nem akarsz.

Csak azért ne gyere vele össze, hogy túl legyél a dolgokon, mert akkor úgysem fogod élvezni. Mindenképpen olyannal szexelj elsőként, akit vonzónak találsz, aki szimpatikus.

2013. nov. 7. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!