Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves szűz csaj vagyok....

23 éves szűz csaj vagyok. Adjak esélyt ennek a pasinak?

Figyelt kérdés
Barátom sem volt még soha, visszafogott vagyok stb. És most van egy srác. Udvarolgat, aranyos, kedves, mosolygós és tetszem neki ez biztos. Nekem annyira nem az esetem, de sokszor már úgy vagyok vele hogy szeretnék pasit, szeretet hiányom van, szeretnék szexelni stb. Érzem hogy oda van értem ő. Elhívott randira de nem tudom találkozzak-e vele, így is ha annyira nem vonz, csak azért hogy túl legyek már dolgokon...
2013. nov. 7. 22:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Esélyt adhatsz neki, de csak azért, hogy legyen vki, ne menj bele, ha mégsem tetszene. És ahogy írta vki, ne kelts benne hiú reményeket.
2013. nov. 7. 22:36
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
a szex az csak szex,ess túl rajta! ne hidd el a mesét arról,h csak az igazinak kell odaadni....egy átlagos hapsival legalább tapasztalatot szerzel és majd tudod jól csinálni a dolgokat az igazival később!
2013. nov. 7. 22:37
 13/31 anonim ***** válasza:
Ha érzel iránta valamit akkor menj el persze, de ha csak azért mennél, hogy túl légy a dolgon, akkor ne. Ha szerelmes vagy sokkal jobban esik
2013. nov. 7. 22:37
 14/31 A kérdező kommentje:

Igen az igények. Nem is tudnám megmondani hogy életemben már hány pasi próbálkozott be nálam, de egyik sem érdekelt és lekoptattam őket. Közben meg hány olyan volt akikért oda meg vissza voltam, és rám sem néztek...

Szóval nem találkozott a kereslet és a kínálat :)

De amúgy sokkal az volt a bajom hogy letámadtak kb, erőszakosak voltak stb. Megláttak és "Jaj de gyönyörű vagy, add már meg a számod mert olyan szép vagy meg szép a szemed" blabla és én az ilyet nem szeretem ha letámadnak.

De ő szép lassan adagolta a közeledést, és ez szimpi benne. Vele érzem azt hogy emberileg sztem jó választás lenne, mert normális, figyelmes lenne. Csak annyira nem vonz... De mondjuk ja, egy randi belefér.

2013. nov. 7. 22:40
 15/31 anonim ***** válasza:
Ha már ennyit vártál, miért szórakoznál olyannal, aki nem jön be? Áhhh
2013. nov. 7. 22:41
 16/31 anonim ***** válasza:

a randin meg kiderülhet, hogy azokban a dolgokban is szimpatikus mégis, amikben eddig "nem teljesített jól" ha meg mégse, akkor a randi után is tudod azt mondani, hogy: mégse legyen több.

szóval ennyi esélyt megér, hogy kellemes legyen az ELSŐ

2013. nov. 7. 22:42
 17/31 anonim ***** válasza:
36%
Az persze fel se merült, hogy esetleg idővel szeretsz majd bele. Nem tetszik elsőre = lapát
2013. nov. 7. 22:44
 18/31 anonim ***** válasza:

Randizni elmehetsz vele, miért ne. Nem kell a randin sem lefeküdni vele, sem semmit. Csak ismerkedés, beszélgettek, ilyesmi. Ahogy írod, milyen ő, valószínű nem nyomulna egyből rád.

De csak azért, hogy túl legyél rajta, nem érdemes. Ha úgy gondolod, megéri, hogy pl. tapasztalatot szerezzél, esélyt adj neki, miért ne? De ha eddig kibírtad, várd ki inkább az igazit, aki lehet, hogy ő lesz, de lehet, hogy nem. :D

2013. nov. 7. 22:47
 19/31 anonim ***** válasza:
ez egy lyan kérdés, amire szerintem inkább neked kéne tudnod a választ. te tudod mit vállalsz ezzel a dologgal, mérlegelj, hogy megéri-e, és, hogy a későbbiekben van-e esélye a fiúnak, hogy komolyan belészeress... ha látszólag link a gyerek, akkor hagyd, majd továbbáll... szexéhes f**szit mindig találsz :D 18/f
2013. nov. 7. 22:47
 20/31 A kérdező kommentje:

Mert mi van ha nem találok olyat aki tényleg annyira bejön hogy huhh megpusztulok azért hogy vele legyek. Vagyis na: van egy pasi ő olyan hogy iszonyatosan tetszik, mindene tökéletes nekem. De ő csak barátkozik velem, amúgy az ilyen cicababa típust szereti és én nem vagyok olyan. Tehát esélytelen a dolog. Na vele nagyon szívesen lennék, de ő "túl jó hozzám".

Meg olyan gondolataim is vannak, amit egyik ismerősöm mondott egyszer hogy "Oké, tartogatod magad. De mi lesz ha ott van az a pasi aki minden szempontból tökéletes neked, akit nagyon megkívánsz pl és nem tudsz vele szexelni mert szűz vagy?" Vagy ez hülyeség?

2013. nov. 7. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!