23 éves szűz csaj vagyok. Adjak esélyt ennek a pasinak?
Igen az igények. Nem is tudnám megmondani hogy életemben már hány pasi próbálkozott be nálam, de egyik sem érdekelt és lekoptattam őket. Közben meg hány olyan volt akikért oda meg vissza voltam, és rám sem néztek...
Szóval nem találkozott a kereslet és a kínálat :)
De amúgy sokkal az volt a bajom hogy letámadtak kb, erőszakosak voltak stb. Megláttak és "Jaj de gyönyörű vagy, add már meg a számod mert olyan szép vagy meg szép a szemed" blabla és én az ilyet nem szeretem ha letámadnak.
De ő szép lassan adagolta a közeledést, és ez szimpi benne. Vele érzem azt hogy emberileg sztem jó választás lenne, mert normális, figyelmes lenne. Csak annyira nem vonz... De mondjuk ja, egy randi belefér.
a randin meg kiderülhet, hogy azokban a dolgokban is szimpatikus mégis, amikben eddig "nem teljesített jól" ha meg mégse, akkor a randi után is tudod azt mondani, hogy: mégse legyen több.
szóval ennyi esélyt megér, hogy kellemes legyen az ELSŐ
Randizni elmehetsz vele, miért ne. Nem kell a randin sem lefeküdni vele, sem semmit. Csak ismerkedés, beszélgettek, ilyesmi. Ahogy írod, milyen ő, valószínű nem nyomulna egyből rád.
De csak azért, hogy túl legyél rajta, nem érdemes. Ha úgy gondolod, megéri, hogy pl. tapasztalatot szerezzél, esélyt adj neki, miért ne? De ha eddig kibírtad, várd ki inkább az igazit, aki lehet, hogy ő lesz, de lehet, hogy nem. :D
Mert mi van ha nem találok olyat aki tényleg annyira bejön hogy huhh megpusztulok azért hogy vele legyek. Vagyis na: van egy pasi ő olyan hogy iszonyatosan tetszik, mindene tökéletes nekem. De ő csak barátkozik velem, amúgy az ilyen cicababa típust szereti és én nem vagyok olyan. Tehát esélytelen a dolog. Na vele nagyon szívesen lennék, de ő "túl jó hozzám".
Meg olyan gondolataim is vannak, amit egyik ismerősöm mondott egyszer hogy "Oké, tartogatod magad. De mi lesz ha ott van az a pasi aki minden szempontból tökéletes neked, akit nagyon megkívánsz pl és nem tudsz vele szexelni mert szűz vagy?" Vagy ez hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!