23 éves szűz csaj vagyok. Adjak esélyt ennek a pasinak?
Figyelt kérdés
Barátom sem volt még soha, visszafogott vagyok stb. És most van egy srác. Udvarolgat, aranyos, kedves, mosolygós és tetszem neki ez biztos. Nekem annyira nem az esetem, de sokszor már úgy vagyok vele hogy szeretnék pasit, szeretet hiányom van, szeretnék szexelni stb. Érzem hogy oda van értem ő. Elhívott randira de nem tudom találkozzak-e vele, így is ha annyira nem vonz, csak azért hogy túl legyek már dolgokon...2013. nov. 7. 22:28
21/31 anonim válasza:
@miértis
Amiben eddig nem teljesített jól, az a randira sem fog megváltozni.
Nem lesz magasabb, sportosabb alkatú, vagy jóképűbb, mert érzésem szerint a kisasszonynak ez hiányzik.
22/31 anonim válasza:
Ez hülyeség. Majd akkor megtörténik, ha normálisan gondolkodik, akkor nem fogja zavarni, sőt... izgalmas lesz, Te meg majd minden elfojtott vágyadat és elképzelésedet kipróbálhatod :D
23/31 anonim válasza:
De tényleg, ha neked nem jön be maradéktalanul a srác akkor NE kelts benne illúziókat. Hatalmas genyóság azért együtt lenni valakivel, mert éppen nincs jobb. Ragaszkodj az álmaidhoz, ha képtelen vagy transzformálni őket.
24/31 anonim válasza:
Az hülyeség, hogy az álompasi azért hagy majd ott mert szűz vagy. Pont hogy nem. Amilyen vagy így a leírásból pont olyan pasit fogsz találni aki értékelni fogja a szüzességed, és örömmel fog tanítani, vagy csak végigjárni veled a szexszel ismerkedés útját. Legalábbis magamból kiindulva ilyen pasit tudok elképzelni, aki az eddig felvázolt éned alapján meg fog felelni neked;)
25/31 A kérdező kommentje:
Most nem az, meg annyira nem ismerem ezt a srácot, de sztem ő olyan. Ezért is tudnék bizakodni benne. Én úgy érzem ez alapján ahogy párszor beszélgettünk (munkatársak vagyunk) hogy ő a tenyerén hordozna. Sztem ő türelmes is lenne velem stb.
Én így érzem eddig.
2013. nov. 7. 23:04
26/31 A kérdező kommentje:
Csak igen: lehetne magasabb :D
2013. nov. 7. 23:05
27/31 anonim válasza:
Akkor meg vágj bele, és majd alakul. Akkor viszont fogadd el, hogy nem biztos, hogy sikeres kapcsolat lesz. A szerelem az szerelem, hiába akarom, ha nem alakul ki... Viszont idáig csak pozitív tulajdonságokat írtál, ha a külseje meg nem fog meg, majd alakítasz rajta :D
28/31 anonim válasza:
20. A végéhez hozzászólva: Igen, az hülyeség. A szerelem számít. Akivel szeretni fogjátok egymást, ott már ezzel se lesz gond, nem kell erre ennyire rágörcsölni. :) Valamelyik előző válaszoló is én voltam, egyszer mekegtem eddig hozzá.
29/31 anonim válasza:
ezt a kérdés mintha én írtam volna ki annyi különbséggel, hogy én 21 éves lány vagyok...
30/31 anonim válasza:
egy nagyon fontos: ne magassarkúban menj randira! (és máris 5-10 centivel magasabbnak fog tűnni! :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!