Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszemeltem egy fiút. Nagyon tetszik. Felvettem msn-re beszélünk is. De alig íír. Megkérdeztem tőlle hogyha találkozunk oda jön e hozzám? és nemet mondott. Szerintetek gyáva?
- Lehet, hogy nem tetszel neki.
- Korai neki egy kapcsolat. (hány évesek vagytok?)
- Betoji.
- Elriasztja az, hogy nyomulsz.
- Van bnője.
R
Akkor marad az hogy gyáva. De ha msnen azt válaszolta neked hogy nem, akkor mért nem tőle kérdezted meg? Ezt csak is ő tudhatja. És tényleg nem szeretik a pasik a nyomulós csajokat.
17/L
amikor nem vagyok ott ahol őő..mert egyszer találkoztunk egy helyen.msn-en kérdezni szokta hogy miért nem voltál ma így úgy amúgy..akkor szerintem lehetséges hogy nem csajozós csak megnézi a lányokat,és csak azért menyjek oda hogy bámuljoon.:D
köszi szépen a kommenteket..
de amúgy nem vagyok nyomulós egyből megadta az msn címét és még ő írt rám..de utánna semmi..:D inkább barátkozó típus vagyok
köszi szépen a kommenteket..:D
már nem érdekel ez a téma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!