Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan írjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány, egy osztályba járok vele tök jóban vagyunk de nem sokat beszélek most szeretnék elkezdeni vele ismerkedni mert nagyon bejön és nem tudom hogyan írhatnék rá már beszélgettem vele ez előtt is de akkor mindig volt valami amivel ráírhattam most viszont csak simán beszélni akarok vele és nem jut semmi semleges eszembe tudnátok segíteni? (Igen tudom hogy osztálytárssal nem járunk de én szeretnék adni nekünk egy esélyt és legalább megpróbálni.) 15/f

2017. jún. 17. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia.
2017. jún. 17. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne agyald túl. Én tökre örülnék neki, ha valaki rám írna, análkül, hogy mondjuk a matek házit kérné el! Szóval hátha ez a lány is így van ezzel.

Amúgy mutass meg neki egy számot, amit mostanában szeretsz, kérdezd meg, hogy ismeri-e az xy filmet/sorozatot. Kezdj el valami órai eseményről storyzgatni, röhögjetek tanárokon.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Sok sikert, remélem összejön! :)

2017. jún. 17. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
"Mi az? Ó-val kezdődik és szeretne veled beszélgetni. Ó, hát az én vagyok!"
2017. jún. 17. 18:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aranyosak vagytok. :)
2017. jún. 17. 19:36
 5/6 A kérdező kommentje:
csak hogy mindenki érezze: ezt jól véssétek az eszetekbe mindenki szart kever mindenki csak arra vár hogy hátba szúrhasson és mindenki hazudik nektek ez egy gonosz világ és néha a legártalmatlanabbnak kinéző emberek a legköcsögebbek és ha találtok valakit aki kölcsönösen szeret titeket ragadjátok meg erősen és ne eresszétek el mert kevés ilyen emberrel találkoztok majd.
2017. jún. 19. 00:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! 3-as vagyok. Értem a lényegét az előbb írt szövegnek és igaz is, de egy kicsit eltér a témától, ezért meg kell kérdeznem, történt valami baj? Ha nem szeretnél mindenki előtt írni erről, privátban is írhatsz, hátha segíthetek.
2017. jún. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!