Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan írjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Péntek este voltam egy iskolai bálban az egyik barátomal és ott volt egy lány aki folymatosan rám nézzegetet. Én észrevetem hogy bejövök de nagyon nem csináltam semmit. (vodka hatása alatt voltam:D) Hogyan kéne rá írnom. Mivel ilyen még sosem volt velem. Aztán nekem ez igy elégé hüéyén jön le.
2017. máj. 14. 23:17
 1/4 LubbockSan ***** válasza:
Szia, szerintem elosszor eloben kene a suliban "veletlen" osszefutnod vele. Vagy ha facen nem is ismerosod akkor jelold be ird meg neki h ismeros valahonnan, nem e a bal volt az, innen mar el is tudsz indulni valami iranyba.
2017. máj. 14. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló második tanácsát szerintem hagyd, egyértelműen ismered, ilyen hülye szöveggel ne kezdd... Ha már hazugsággal kezdesz bele egy ilyen dologba, az már régen rossz, szerintem.

Találj ki egy közös pontot, mondjuk az iskolát, és írj rá vele, például remek téma a bál, kérdezd meg, valami érdekeset csinált-e még, és feltűnt neked, hogy sokat nézett, ha nem tagadja, sínen vagy :)

2017. máj. 15. 00:10
 3/4 LubbockSan ***** válasza:
En ugy vettem le a szovegbol h legfeljebb latasbol ismeri a lanyt de nem tudom.
2017. máj. 15. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen csak látásból ismerem.
2017. máj. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!