Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tenyleg ennyi volt?
Bocsi kicsit hosszu lesz.
Van egy fiu akivel szeptember ota egy busszal megyek reggel es a szuleink ismerik egymast es mindig beszelgetnek. A srac mindig mindenhova elhivott, de en mindig visszautasitottam. Aztan egyszer elmentem vele bulizni es ott csokoloztunk es par napra ra megakartuk beszelni h mi is volt(kicsit ittunk) es en megijedtem, mert ugy kezdte h o nem akarta. Ezert azt mondtam h akkor felejtsuk el. De en nem akartam es meg akartam vele beszelni, de o mar nem velem. Es azota nem is akar velem beszelni meg semmi. De azert mikor ma leszalltam a buszrol lattam h nez. Na szoval azt mondta h o mar nem akar velem semmit sem. Nem tudom h elhiggyem-e. Mert messengeren mindig egybol valaszolt mikor rairtam meg mostanaban is es miutan meg veszekedtunk azutan is nezte az uzeneteket. Szoval szerintetek meg lehet majd valami vagy mar teljesen felejtsem el?
Bocsi nagyon hosszu lett:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!