Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti féltékenyek lennétek, ha a csajotok puszilgatná a haverotok, beletúrna a hajába, rendezgetné az ingét/zakóját?
Figyelt kérdés
Pl. lmentek kávézni közösen, majd búcsúzáskor nagyon puszilgatja, vagy ha ünneplőben kell megjelenni rendezgeti a nyakkendőjét a srácnak, majd végigsímit a mellkasán, megöleli, beletúr a pasi hajába... Jó, hogy veled is ezt csinálja, mert a csajod, de nem lennél féltékeny? Akkor is, ha tudod, hogya haerod nem szereti úgy a csajt...2017. jún. 7. 22:58
1/9 anonim válasza:
Féltékeny lennék én legalábbis biztos az se nagyon tetszik ha mást meg ölelel
2/9 anonim válasza:
Ez már túltesz azon, ami normális.
4/9 anonim válasza:
Én nem szoktam féltékeny lenni, de az ha megigazítja a nyakkendőt vagy az inget az nem vészes, bár azt mondom, hogy egy férfi azért legyen annyira igényes, hogy ha már kiöltözik figyel arra, hogy ezek rendbe legyenek. Viszont ez a puszilgatás, ölelgetés, simogatás szerintem nem fér bele.
5/9 anonim válasza:
Nehogy már más csávót ölelgessen, tapizzon, puszilgasson. Én lehet ráborítanám a kávét.
6/9 anonim válasza:
Nem csak hogy féltékeny lennék, de szakítanék is. :)
7/9 anonim válasza:
"Lányok, ti féltékenyek lennétek, ha a pasitok puszilgatná a barátnőtöket, beletúrna a hajába, rendezgetné a melltartóját, végigsimítana a fenekén, elmennének kávézni?"
8/9 anonim válasza:
Azért idézőjel mert kb ehhez hasonlít a dolog, nem idézek senkit.
9/9 anonim válasza:
Elhagynám a megyét... persze nélküle(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!