Ti mit szólnátok, ha a gondozónő puszilgatná a gyerekedet?
Semmit.
Bár ez attól is függ, hogy hol és hogyan.
egy dolgozó szülő gyereke napi 9-10 órát tölt a gondozónőjével. szerintem teljesen normális, sőt elvárható, hogy olyan viszony alakuljon ki köztük, ahol a puszilgatás belefér :)
persze arcra :D
Komolyan olyanon akadnak ki egyes szülők.....
Semmit, sőt a hàziorvosàtòl is kapott màr.
Nem akadtam ki.Mosolyogtam rajta,csak nem tudom hogy megy ez.Első gyerkőc,nemrég kezdte a bölcsit.Kislány,2 éves múlt.
Mikor elkezdtük beszokatni,már akkor mondták,hogy nagyon szép kislány,biztos,hogy mindenki kedvence lesz.
Tényleg egy kis porcelánbaba.Kék szemek,szőkés-barna haj,kerek baba pofi,és nagy dumája is van. :D
Ma mikor mentem érte,ült a gondozónéni ölében,valamit játszhattak és ő meg közbe puszilgatta.
Nem csináltam belőle gondot,mosolyogtam rajta.
De akkor tényleg rendben van ez így!Köszönöm a válaszokat! :)
Nálunk mindenki olyan bújós, amikor a dadus visszajött táppénzről, szó szerint szétszedték a gyerekek.
Az óvónőkhöz is gyakran odabújnak a gyerekek (középső csoport), akik szintén szeretgetik őket.
Én ebben semmi kivetnivalót nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!