Titeket mennyire zavarna, ha a párotok puszilgatná a kutyáját?
A barátomat zavarja, hogy ha megpuszilom a fejét a kutyámnak mert szerinte nem higénikus és gusztustalan. Ha megolelgetem akkor is szól, vagy csak néz rám és látom hogy zavarja. (Azt nem hagyom hogy a számat megnyalja mert az szerintem is undi) Szerinte nem kell ennyire foglalkozni egy kutyaval, mint amennyire en teszem. Nem hanyagolom el a baratomat se, szoval feltekeny nem lehet ra.
A kutyám a szobamban alszik az ágyam alatt vagy mellett. Az ágyra nem engedem fel. Tiszta kutya. Néha feláll az ágy oldalara es nyalogja a kezem, sokszor erre ebredek. Ez is zavarja a baratomat.
Nem értem miért zavarnak ezek a dolgok sok embert, szeretem a kutyámat. Tényleg zavaró okok ezek? Más nem csinálja?
20L
Hát nézd, én már jóval elmúltam 20, a mai eszemmel az ilyen pasi abban a pillanatban mehet a búsba. ;)
Jó kapcsolatot csak olyannal lehet kialakítani aki hasonló módon viszonyul a kutyámhoz, szereti, törődik vele, és ha nem is puszilgatja, de nem vág pofákat ha én megteszem.
Nálam már cuccolhatna is az ilyen.
Két kutyánk van.Egyik a férjemet választotta főgazdinak,másik engem.Mindkettő mellettünk alszik.Férjem ugyanúgy puszit ad mindkét kutyának,mint én.Az Ő kutyáját(mi már csak így mondjuk,pedig mindketten egyformán foglalkozunk mindkettővel és egyformán Imádjuk őket)nagyon rossz körülmények közül mentettük,férjem konkrétan az ágyban eteti és itatja a lelki sérült kutyáját.
Szóval egyikünk sem normális :)
4 éve vagyunk egyutt, és a kutyus 7 hónapja van meg. Biztos zavarja, hogy nem egyedul vele foglalkozok. Meg hat a kutyus miatt sok helyre nem tudunk elmenni mert sokszor nem tudom itthon hagyni.
Ha friss lenne a kapcsolat akkor biztos szakítanék, de látom a barátomon, hogy próbálja elturni/elnézni ezeket a dolgokat.
Nekem termeszetes hogy szeretem az allataim es ki is mutatom, de eleg sok embernek nem tetszik.
Később még lehetnek komolyabb konfliktusok a kutya miatt.
Nekem az a szerencsém,hogy a férjem imádja az állatokat.A lóversenypályán jöttünk össze,ahol mindketten a versenylovakat gondoztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!