Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna?
Kiskorom óta a hasam és a nemiszervem között nagyobb hegek vannak, valamint a mellemen is akad 1-2 folt.
Titeket ez mennyire zavarna ? Nem merek emiatt igazán ismerkedni, félve, hogy csúnyának találnak.
Azzal nincs is baj,csak ha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk...
(Cápaharapás? Ez tetszik :D)
Nem,nem zavarna.
Az zavarna,ha késnyomok lennének,amit az ellenséges drogkartell emberei okoztak neked,miközben drogot csempéztél át az ukrán-magyar határon...ha nem ilyesmiről van szó,akkor szóra se érdemes.
Egyébként nőként mondom,ha komolyra fordul a dolog,és már ott tartok egy pasival,akkor engem egy kicsit lejjebb lévő dolgok érdekelnek,nem a pasi hasa:D
#3 Azt hittem azt kezded el mondani, hogy ha egy lánnyal komolyabbra fordulnak a dolgok akkor nem fogja őt ez érdekelni.
De nem, neked a lenti dolog a fontosabb :D
Had kérdezzem meg, ez alatt azt érted, hogy ha nem olyan mint elképzelted akkor lekoptatod?
Válaszoló:
Ha egy lánnyal komolyabbra fordul és szeret, nem fogja zavarni ilyen kis heg féleségek. Ha meg mégis, akkor meg jobb is ha lelép. Ebben az esetben nem veszítettél sokat.
Igen, lány vagyok.
Korábban megesett egy fiúnál, akivel évekig jártam, hogy mikor arra fordult a dolog akkor dobott.
Köszönöm a válaszokat!
Én is kétballábas vagyok, emiatt kisebb-nagyobb maradandó sérüléseim lettek. Talán kicsit bátrabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!