Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nem zavarna, ha a pasitok ilyeneket csinálna?
Nálam a flört se fér bele..Ha megtudnám, hogy más lányoknak ilyeneket írogat, rögtön szakítanék.
De amúgy ha találkozni akarnak veled, szerintem nem csak flörtölni akarnak.
A dicsérgetés nekem kicsit lazán értelmezhető fogalom, önmagában nem zavar, ha a párom megdicsér egy másik nőt valamiért, főleg ha az az ismerőse. Az udvarolgatás már más kategória, azt nem nagyon díjaznám, meg hogy suttyomban kéreget találkozót. Nem vagyok féltékeny típus, de ez nem férne bele nálam, egyértelmű, mire megy ki a dolog.
Akik neked írogatnak, sem hiszem, hogy a barátnőik tudtával csinálják.
Nálam ez nem fér bele egy kapcsolatba.
Mármint nekem is szoktak írni srácok ismerősök ismeretlenek de leépítem őket ez egyértelmű. Nem viccből van évek óta kapcsolatom. Olyan srác még nem írt,akinek lenne kapcsolata és úgy akarna találkozni,max barátok.
Ha a párom csinálna ilyet már rég kirúgtam volna
Na nem. Ha már egyszer járok valakivel akkor ne kezdjen el más lányoknak irogatni meg találkozni velük. Szerintem ez nem elfogadható
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!