Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok egy olyan fiú-val aki beszédhibás (dadog)? Mennyire zavarna titeket az ilyen?
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 12:58
1/12 anonim válasza:
engm nm zvarna nkem s vnnak hbáim, rmélem elfgadd őkt.
2/12 siposdori válasza:
Én biztosan randiznék vele ha jó ember akkor szerintem nem zavarna
3/12 anonim válasza:
A szemèlyisège nem ettől függ, ha kedves, aranyos, persze. Nem szoktak az ilyenek zavarni.
4/12 anonim válasza:
Persze...szerintem aranyos is ha valakinek van egy kis beszédhibája.
De ha egy tahó akkor nem jönnék össze vele
5/12 anonim válasza:
Ha amugy tetszik es jol kijovunk miert ne?! Meg aranyos is tud lenni :) Meg senki sem tokeletes :) 15/L
6/12 anonim válasza:
Ha nagyon de nagyon dadogós, akkor lehet, hogy zavarna. De ha nem annyira durván az, akkor simán:)
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!valójában én lennék az a személy,csak kiváncsi voltam,higy mit válaszoltok 😊.
2017. febr. 11. 08:57
8/12 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok :)
2017. febr. 11. 09:00
9/12 anonim válasza:
és te mennyire dadogsz? picikét?:)
10/12 A kérdező kommentje:
Inkább idegen emberekkel nem az,hogy nem szeretek beszélgetni,hanem az,hogy úgy gondolom cikinek,kínosnak tartják ahogyan beszélek.S ezért is kerülöm az ilyen szintut mindig,de mostanában picit bátrabb vagyok ezzel kapcsolatban.Vannak olyan magánhangzók pl K,Z,i amiket nehezen tudok kimondani,kell egy kis idő.Ha én ''normálisan'' beszélhetnék egyfolytában csak mondanám,s mondanám.Alapjában vicces figura vagyok más szemébe,csak egyszerűen nem tudom elfogadni azt,hogy így beszélek :(
2017. febr. 12. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!