Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ti (20ev körüli) lányok! Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti (20ev körüli) lányok! Ti randiznatok egy * fiúval, aki szimpatikus nektek, es mondjuk az utcan, boltban hívott el randira? (nem ismerkedés, le ne tiltson moderator úr)

Figyelt kérdés
Koszonom a valaszotokat elore is

2016. szept. 5. 19:59
 1/6 A kérdező kommentje:
* 15-16 eves
2016. szept. 5. 20:01
 2/6 anonim válasza:
24%
nem :D
2016. szept. 5. 20:50
 3/6 Fekete Kisztina válasza:
Ez kérdés? Biztosan nem.
2016. szept. 7. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Szóval csak így meglátott, és miközben épp a TESCOs akciós árura vadásztam, elhívott randira? :D Ha szimpatikus, miért ne :) De én biztosan meglepődnék, szóval nem hiszem, hogy ez a legbiztosabb módszer :D 16/L
2016. szept. 7. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem,15-16 évessel biztos nem.Pont ez az a korszak,amikor az ember személyisége még nagyon sokat fog érni(14-20 éves korban),itt még sokat számít 1-2 év korkülönbség is,nemhogy 4-5...viszont,ha mondjuk 20 éves lennél,én meg 24,akkor már oké lenne a dolog :D

20L

2016. szept. 7. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Simán.

Több ilyenem volt:

Az első srác persze bepróbálkozott, el akart vinni kocsikázni és stb.... mivel nem akartam, elhordott minden -nek, de aztán nagy nehezen haza vitt, 35 km-re odébb laktam.

A másik: vele megittam egy teát egy teázóban, aztán nem találkoztam vele többet, nem jött be nekem.

Volt egy, aki képes volt végigsétálni felem fél Budapestet, de nem vette zokon, hogy nem kísérhet haza és hogy nem akarok tőle semmit.

Semmivel nem veszélytelenebb, mint egy neten megismert ember.

2016. szept. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!