Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Van egy lány ismerősöm, akivel egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg már 5 éve. Az első 2 évben nem nagyon találkoztunk (mondjuk csak havi 1-2 alkalommal, akkor se kettesben). Aztán dolgoztunk 1 helyen ahol közelebb kerültünk egymáshoz, akkor én szerettem volna többet a barátságnál, de akkor azt mondta, hogy baráttal nem jön össze, mert ha tönkre megy a kapcsolat akkor elveszít egy barátot. Ezután 1 évig nem kerestük egymást. A következő évben megint találkozgattunk heti szinten, de csak több közös barátunkkal, nem kettesben. Az utóbbi 1 évben viszont heti rendszereséggel járunk el moziba, kajálni, sétálni, vásárolni vagy akármit csinálni és most ismét együtt dolgozunk a csavargás mellett, és a nyaralás is tervben van már (kettesben). Most jön a csavar a sztoriban. Pár hete összejött 1 sráccal akivel 4 évig voltak oszt. társak és barátok (itt megbukik a nem jövök össze baráttal téma). Nem tudom mit kellene tennem, elmondani neki, hogy mit érzek, mit szeretnék, esetleg várni, hátha szétmennek a sráccal vagy egyáltalán nem is kellene már többször próbálkoznom nála (elég volt a 3 évvel ezelőtti próbálkozás). Mi a véleményetek ?
Korunk : 19/L és 20/F
Így is hosszú lett, de ha még érdekel információ akkor kérdezzetek :)
Szerintem hagyjad. Nagyon úgy tűnik, hogy friendzoneban vagy és ha néha azt is hiszed, hogy lehetne több, neki csak szimplán barát vagy.
Rákérdezni attól rákérdezhetsz, hogy lásd érdemes-e tovább folytatni, de a leírásod alapján szerintem csak haver vagy neki.
20/F
Köszi szépen a gyors válaszokat, jöhetnek még :)
#2-es válaszoló: Ha olyan könnyen menne a csajozás és tapadnának rám a lányok akkor fel se tettem volna a kérdést, más részről pedig ahhoz túl sokat gondolok rá, hogy mással kezdjek el rendszeresen foglalkozni. Ha végül lemondok róla akkor is meg kell beszélnem vele a dolgot szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!