Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, akivel egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg már 5 éve. Az első 2 évben nem nagyon találkoztunk (mondjuk csak havi 1-2 alkalommal, akkor se kettesben). Aztán dolgoztunk 1 helyen ahol közelebb kerültünk egymáshoz, akkor én szerettem volna többet a barátságnál, de akkor azt mondta, hogy baráttal nem jön össze, mert ha tönkre megy a kapcsolat akkor elveszít egy barátot. Ezután 1 évig nem kerestük egymást. A következő évben megint találkozgattunk heti szinten, de csak több közös barátunkkal, nem kettesben. Az utóbbi 1 évben viszont heti rendszereséggel járunk el moziba, kajálni, sétálni, vásárolni vagy akármit csinálni és most ismét együtt dolgozunk a csavargás mellett, és a nyaralás is tervben van már (kettesben). Most jön a csavar a sztoriban. Pár hete összejött 1 sráccal akivel 4 évig voltak oszt. társak és barátok (itt megbukik a nem jövök össze baráttal téma). Nem tudom mit kellene tennem, elmondani neki, hogy mit érzek, mit szeretnék, esetleg várni, hátha szétmennek a sráccal vagy egyáltalán nem is kellene már többször próbálkoznom nála (elég volt a 3 évvel ezelőtti próbálkozás). Mi a véleményetek ?

Korunk : 19/L és 20/F

Így is hosszú lett, de ha még érdekel információ akkor kérdezzetek :)

2017. máj. 25. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjad. Nagyon úgy tűnik, hogy friendzoneban vagy és ha néha azt is hiszed, hogy lehetne több, neki csak szimplán barát vagy.

Rákérdezni attól rákérdezhetsz, hogy lásd érdemes-e tovább folytatni, de a leírásod alapján szerintem csak haver vagy neki.

20/F

2017. máj. 25. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne várj örökké egy lányra, járjál te is mással, hidd el érdeklődi fog. :D
2017. máj. 25. 18:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a gyors válaszokat, jöhetnek még :)

#2-es válaszoló: Ha olyan könnyen menne a csajozás és tapadnának rám a lányok akkor fel se tettem volna a kérdést, más részről pedig ahhoz túl sokat gondolok rá, hogy mással kezdjek el rendszeresen foglalkozni. Ha végül lemondok róla akkor is meg kell beszélnem vele a dolgot szerintem.

2017. máj. 25. 19:14
 4/8 anonim válasza:
Szerintem csak barátként tekint rád tényleg, elvégre én is szívesen járok el ilyen helyekre egy szuper barival. A "tönkre tenné a barátságunk" csak egy kifogás.. Ne próbálkozz nála, a dolgok úgyis majd alakulnak valahogy.
2017. máj. 27. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:
#4-es: köszi szépen a választ, de akkor nem értem, hogy miért van velem többet mint a barátjával, amikor rám majd nem egy hetet kell várnia az egyetem miatt. A barátja meg ott van neki helyben. (Az már csak hab a tortán, hogy olyan tulajdonságokkal illeti a pasiját ami tudom hogy hülyeség, mert valamennyire ismerjük a baráti társaságból). Most, hogy kiválaszzottuk a helyet meg a szállást, hogy hova menjünk nyaralni, azt mondta, hogy foglalás előtt megbeszéli a barátjával, hogy eljöhet-e velem. Egy pár hetes kapcsolatnál ez normális ? Ennyire függ tőle ilyen rövid idő után...csak azt ne találják ki, hogy ő is jön, mert én egy légtérbe nem lépek be a barátjával az tuti :)
2017. máj. 27. 20:00
 6/8 anonim válasza:
Full fura a lány, nem lehet rajta kiigazodni...Szerintem ha elmentek nyaralni ott úgyis lesz valami;)
2017. máj. 29. 00:40
 7/8 A kérdező kommentje:
#6: köszi szépen a választ, én se tudok rajta kiigazodni, ezért kértem a segítségeteket :). Az a tervem, hogy a nyaralás után bármi is lesz, megmondom neki, hogy mit gondolok. Beszélt a barátjával és már a szállást is lefoglaltuk viszont új furcsaság jött elő : azt mondta elég 1 szoba, el leszünk 1 ágyban is. Ez meg milyen már ? :D Persze, nekem teszik a dolog, de ha lenne barátnőm érdekes sztori lenne, hogy más lánnyal alszok 1 ágyban (szerintem).
2017. máj. 29. 23:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Annyival még kiegészíteném a történetet, hogy mint már írtam is 5 éve jó viszonyban vagyunk (azt az 1 évet leszámítva) és nem k*rváról van szó, még mielőtt valaki azt hinné :) (1.-re lehet hogy nekem az jönne le :D)
2017. máj. 29. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!