Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? Bővebben lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Megpróbálom tömören leírni a lényeget. Általános iskolába járok, van egy lány, akit még régről ismerek, alsós korom óta. Azt hittem akkor, ez valamiféle gyerekszerelem, majd elmúlik. Na de ennek már 4 éve, és még mindig az életemet adnám azért, hogy megmentsem Őt. Furcsa egy helyzet ez, de most úgy érzem, abszolút komolyak az érzéseim.

1.Bökkenő:A lány másfél évvel idősebb nálam.

2. Bökkenő: Sajnos tavaly elég meggondolatlan módon irogattam neki Facebook-on keresztül, próbáltam adni egy olyan valakit, aki nem én vagyok. Erre Ő visszautasított nyilván. (Bár a kor is nagy részben közrejátszott.)

3.Probléma: Én a sulimban nagy stréber hírében állok (közben kb. semmit nem tanulok), mivel versenyeket nyerek stb., közben pedig úgy gondolom, egész laza srác vagyok, a humorérzékem töbek szerint is jó, stb. Ő az abszolúte menőcsajszi, de nem az a seggét-mellét kirakja a netre típus, hanem hát nah... Talán értitek.

4. Én sajnos nem vagyok olyan helyzetben, hogy a suliban odamehetnék hozzá.

A kérdésem:Szerintetek van esélyem? Ha igen, mit kéne tennem?. A "felejtsd el" válaszokat kérem hanyagoljuk!

2017. máj. 16. 21:53
 1/2 anonim válasza:

A kor szerintem nem problema. A faces eset mar mas dolog, en is tobbszor b*sztam el igy kapcsolatokat, hogy megprobaltam nem magamat adni.

Probalj meg kozos erdeklodesi koroket talalni, segiteni neki hazit irni vagy dogara keszulni.

Ha meg abszolut nem akar teged, gyorsan kiderul. Emiatt meg felesleges aggodnod.

Probald meg, hajra! ;)

15f

2017. máj. 16. 22:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát, valamivel előrébb vagyok, köszönöm. Ugye egy suliba járunk, és valamiféle érdeklődés talán az ő részéről is mutatkozik, vannak erre utaló jelek. Pl. Ma volt egy előadás a suliban és próbáltam keresni a szemkontaktust vele, mire odafordultam már engem nézett.
2017. máj. 16. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!