Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érezhet egy 24 éves srác egy 14 éeves lány iránt! Szerintetek van esélyem vagy mit kéne tennem? Többi lent!
Pár napja azt irta hogy ne bolonduljak bele meg hogy ne higgyek semmi olyat ami nics.
barátság extrákkal van.
Annyit érez, hogy megfektetne, de semmi többet. Ne hagyd magad! Te érzéseket keresel benne, ami nyilvánvalóan hiányzik ebből a dologból. De tényleg! Fizikailag vonzódik hozzád, de semmi érzelem. Tudom, szeretnéd azt hinni, hogy ha megcsókolt, akkor az érzéseket takar, de idővel rájössz majd, hogy semmilyen testi kapcsolat mögött sincs kötelező jeleggel érzelem. A szexualitáshoz ugyanis nem az érzelem a létfontosságú, hanem az, hogy a férfinak ne legyenek potenciális problémái, a nő pedig széttegye a lábát. Várd ki azt a fiút, aki tényleg szerelmes is beléd! Egy csók erre nem bizonyíték, és a szex sem.
29/N
Hú mintha én írtam volna ezt 16 évvel ezelõtt! :D
Ugyanez a szitu, én 14, "sràc" 24. Aaanyira szerelmes voltam belé. De tudtam, hogy úgysem lenne köztünk komoly kapcsolat, hiszen õ nem arra vágyik amire én. Fizikai vonzalom volt felém, de semmi több. Nem feküdtünk le. Most màr egy kellemes emlék! :)
A szerelem csak szexuális vonzódás.
Te is éppen nőssz fel, ezt érzed, biztos mert tetszik.
Ő meg kb 1-2 év alatt pár nőt/lány így megkap magának.
Ekkora korkülönbségnél ha együtt akarsz lenni vele,
akkor mondd el neki hogy
járnál vele, de fél évig nincs szex!
ha kitart melletted, szeret. ha nem tart ki akkor csak numera vagy neki.
A korkülönbséggel semmi gond nincs amúgy, 10-20 év sem gond manapság. 14 évesen se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!