Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác a vonatról, mit tudok tenni ilyenkor?
Szemezz vele, kacérkodj és ha van elég esze, veszi a lapot, ha elég tökös, oda is megy hozzád.
Amúgy hány éves vagy?
Próbálj bevetni minden női praktikát. :) Pl. próbálj minél közelebb kerülni hozzá, vele szemkontaktust felvenni, mosolyogjál rá minél többet, az nagyon sokat számít. Próbáld felhívni magadra a figyelmét, öltözködj csinosan, pl. vegyél fel szoknyát, úgyis itt a jó idő, hozzá valami csinos harisnyát (vagy pl. combzoknit, nekem az nagyon bejött a csábításnál).
Ha rájössz, hogy mi tetszhet neki, előbb-utóbb fülig szerelmes lesz.
Egyszer láttam egy lányt az állomáson. Mikor megint láttam, épp jegyet váltott. Követtem az aluljáróban, aztán boldogan vettem észre, hogy ugyanazzal a vonattal megyünk. Leültem mellé. Elkezdett matekozni és rákérdeztem, hogy nehéz-e a matek. Aztán mikor már a mobilját nyomkodta, megkérdeztem, melyik suliba jár és beindult a beszélgetés. Aztán nem lett semmi, legközelebb kezébe nyomtam az e-mail-címem, de nem írt. Szóval ilyen technikák
vannak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!