Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

így az elején nem fogok szöveg szerlesztésre figyelni, és a fogalmazásom sem lesz tökéletes, inkább összeszedetlen, keszekusza

15 éves fiú vagyok

van egy lány tetszik tatatata szokásos

beszélgetünk telefonon néha beállítok a háza elé, és akkor nála is beszélgetünk aztán belezúgtam jupii

szombaton voltunk bicikli túrán.

elesett.

utána a túra végéig oda figyeltem rá, mert elég csúnya volt a sérülése...

vasárnap ráírtam, hogy hogy van---->párbeszéd

-jó reggelt, hogy vagy?

-neked is 😀 picit fáj még

-😪hülye fejed

-mivan?

-mármint béna vagy

-nem értem, hogy miért kell velem mindig ilyen bunkónak lenni

-én... nem akartam bunkó lenne, csak szomorú vagyok, mert megsérültél.

-persze mi okod lenne rá

-erre nem válaszoltam, csak este írtam neki, hogy jó éjt( nem írt vissza)

----vége-----

nem akartam messengeren elő adni szerelmem

ma bocsánatot kértem tőle, de utána jöttek érte a szülei, mert elutaznak, szóval nem fejeztem be mondókám

végül a virtuális világ segítségét kértem.

leírtam, hogy azért zavart, hogy elesett, mert fontos nekem

azt írtam, hogy persze éneg tájékoztattam, hogy élőben terveztem, de a anyukád közbe szólt utána azt reagálta, hogy "ja értem 😀🤗"

rájött vajon, hogy bejön nekem? illetve próbálkozzam be nála?

2017. máj. 22. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt a sérülésés dolgot eléggé elbasztad, simán előnnyé is kovácsolhattad volna, de mindegy...

Azt csak ő tudja, hogy rájött-e, mivel fiú vagyok és 17 éves így kétlem, hogy velem túráztál.. a másikra viszont azt mondom, hogy igen mindenképp tégy egy próbát nála.

2017. máj. 22. 21:06
 2/2 A kérdező kommentje:
ha valakit érdekel, megkérdeztem, hogy haragszik-e.. annyit írt, hogy háát... szóval elhívtam moziba 😆😛
2017. máj. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!