Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
így az elején nem fogok szöveg szerlesztésre figyelni, és a fogalmazásom sem lesz tökéletes, inkább összeszedetlen, keszekusza
15 éves fiú vagyok
van egy lány tetszik tatatata szokásos
beszélgetünk telefonon néha beállítok a háza elé, és akkor nála is beszélgetünk aztán belezúgtam jupii
szombaton voltunk bicikli túrán.
elesett.
utána a túra végéig oda figyeltem rá, mert elég csúnya volt a sérülése...
vasárnap ráírtam, hogy hogy van---->párbeszéd
-jó reggelt, hogy vagy?
-neked is 😀 picit fáj még
-😪hülye fejed
-mivan?
-mármint béna vagy
-nem értem, hogy miért kell velem mindig ilyen bunkónak lenni
-én... nem akartam bunkó lenne, csak szomorú vagyok, mert megsérültél.
-persze mi okod lenne rá
-erre nem válaszoltam, csak este írtam neki, hogy jó éjt( nem írt vissza)
----vége-----
nem akartam messengeren elő adni szerelmem
ma bocsánatot kértem tőle, de utána jöttek érte a szülei, mert elutaznak, szóval nem fejeztem be mondókám
végül a virtuális világ segítségét kértem.
leírtam, hogy azért zavart, hogy elesett, mert fontos nekem
azt írtam, hogy persze éneg tájékoztattam, hogy élőben terveztem, de a anyukád közbe szólt utána azt reagálta, hogy "ja értem 😀🤗"
rájött vajon, hogy bejön nekem? illetve próbálkozzam be nála?
Ezt a sérülésés dolgot eléggé elbasztad, simán előnnyé is kovácsolhattad volna, de mindegy...
Azt csak ő tudja, hogy rájött-e, mivel fiú vagyok és 17 éves így kétlem, hogy velem túráztál.. a másikra viszont azt mondom, hogy igen mindenképp tégy egy próbát nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!