Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Szerelmes lettem egy osztálytársamba. Biztosra tudom nem kölcsönösek az érzelmeim, ezért soha nem fogom elmondani neki. Teljesen más az ideálja, mint én, és magamat sem tartom igazán szépnek, így inkább nem erőltetem. Mindig kedvesen bánt velem, addig amíg nem mentünk el osztálykirándulni. Attól tartok sikeresen elárultam magam. Visszatekintve, mégha ő nem is vette észre, de a többiek biztosan láttak rajtam, hogy nem közömbös számomra, észrevehették, és elmondták neki.
Mostmár igyekszik tartani velem a szemkontaktust, és a távolságot. Látszik zavarban a jelenlétemben.
Én igyekszem kiverni őt a fejemből és túllépni, de ez nem megy elsőre. Addig is mit tegyek, hogy a mostani helyzet megváltozzon? :/
WAIT WAIT WAIT?! Eltekintve attól, hogy mégis mi a rák az az "osztálykirándulni":
Tehát van egy csávó aki feltehetőleg [amúgy sanszosan nem, maximum egy igazolatlan pletyka szintjén] megtudta, hogy szerelmes vagy belé erre a reakciója az, hogy a közeledben zavarba jön és szemezik veled.. és ebből te sikeresen azt szűrted le, hogy nincs esélyed. Te mégis melyik párhuzamos dimenzióban élsz? :D
Kezdjük ott, hogy: tini csajokat ki lehet vinni Hollandiába qrvának azzal a szöveggel, hogy "szép vagy" meg, hogy "szeretlek" yep tudom neki pénisze van de a szeretetéhség akkor is jelen van egy tiniben. Önmagában az is bőven tud pozitív hatást gyakorolni, hogy tudatában van annak, hogy szereted. Yep hülyeségnek hangzik.. a tinik idióták, dolgozd fel. :)
Ami a szépséget illeti: nos nem relatív és egészen biztosan nem belülről fakad. Vannak olyanok is akik meg a csúnya-szép vonallal konkrétan kitérő egyenesek. :D DE feltételezve, hogy nem te vagy a látnok a Vikings-ből: egész jó esélyed van arra, hogy rajtad vagy ezen az egyenesen valahol innentől kezdve pedig lényegtelen, hogy kinek mi az ideálja mert ha egy bizonyos [amúgy jó tág] hibahatáron belül vagy akkor nem ez lesz a kerékkötője a dolognak.
Mi lenne ha beszélnél vele? Vagy hívd el valahova, valami ürügy is tökéletesen megteszi mert láthatóan nem akarsz nagyot bukni. :D Tudom is én muterod megkért, hogy vásárolj be hazafelé és hozzon pár cuccot.. közben meg lehet szépen ráterelni a témát, nem kell hozzá nagy skill. Csak jobban jöhetsz ki annál mintha nem csinálsz semmit.
25F
Én évfolyamtársammal voltam így.
Kezdetektől tartott. Olyan volt, mintha ezeket az érzelmeket nem is én választottam volna, hanem csakúgy a semmiből jött.
Egy szerencsétlen visszahúzódó csendes gyerek voltam. Akinek persze megvoltak a barátai meg minden...mégis valami nemvolt rendben. A lány pedig egy SOKKAL FENTEBB LEVŐ SZINTEN VOLT.
Ígyhát elkezdett ösztönözni a dolog, hogy változzak pozitívan az ő irányába. Lemondani, hétköznapi magányűző dolgokrol. A pc játékok eltúlzásáról pl. igyekeztem elvonatkoztatni a hétköznapoktól és önzetlennek lenni azzal, hogy elmentem olyan programokra amihez semmilyen kedvem nem volt, de mégis másnak örömet szerzett. Többet sportoltam. Változtattam valamennyit az öltözködési stílusomon is. De ami a legfontosabb talán, hogy elkezdtem többet kommunikálni az emberekkel.
Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam. Nem akarom öntömjénezni magam, de néhány lány is szemezett velem ezek után. Nem érdekelt különösebben, de soha az életben nem hittem volna, hogy ilyen megtörténhet velem és ez önbizalmat adott.
Egy idő után úgy éreztem, hogy készen állok a dologra.
Én konkrétan elöszőr megtudakoltam róla néhány dolgot aztán oda mentem...illetve akartam menni. Olyan erősen dobogott a szívem, hogy azthittem mindjárt kiugrik, úgyhogy oldschool módban írtam neki egy verset. Mivel most volt érettségi nem látom, de megigérte, hogy nyáron találkozunk. (Alig várom)😋
Szóval nagyon pozitívan jött ki a dolog. Soha nemhittem volna, hogy egyszer képes leszek fellépni az ő szintjére...ami gyorsan hozzáteszek NEM abban nyílvánult meg, hogy sznob buliból buliba menő csaj, hanem egy gyönyörű egyedi egyéniségű kommunikatív lány.
Sikerült kijönnöm a labirintusnak hitt kis szürke kis életemből. Új embereket ismertem meg, mégis igyekszem mindig az alázatosságomat fenntartani. Az egyéniségem pedig fejlesztve, de még mindig megvan magyarul ugyanúgy adom önmagam és nemjátszom meg magam.
Mindezekből csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenűl kell elfojtani az érzelmeidet. Szereted azt a lányt és úgy érzed érett vagy egy kapcsolatra? Használd az érzelmekből kifolyó erőt és kezdj el tervezni...vagy kérdezd meg magadtól: mi az amit megtennék érte?
Ha csúnyának érzed magad, kezdj el sportolni. Ha úgy érzed kéne még, akkor adj magadra. Szánj anyáddal egy napot arra, hogy stílusos szerkókat vegyetek. Nemkell napi divatszerint. Jó ha van benne egyéniség ami tükröz valami egyedit.
Csináltathatsz valami új frizurát is esetleg. Itt sem az only ecsethaj style ra gondoltam, hanem ami szintén úgyérzed tetszik és megy hozzád.
Ha a társalgást akarod fejleszteni, igyekezz ne folyton otthon gubbasztani. Járj el programokat csinálni, olvass valamennyit... lényeg, hogy törekedj arra, hogy színes egyéniség légy. Ezekután meg jóval könyebb lesz a beszélgetés és önbizalmad is több lesz. És jöhet az egésznek az értelme: A LÁNY.
Egy ilyen csodálatos "szerelmi jelenséget" nem lehet csakúgy elfelejteni csak lélekben méllyen elrejteni. Az attól még ugyanúgy kínozni fog.
Ha ezek után mégse jön össze a dolog, akkor is nyertél. Egyrészt kemény munkával jobb ember lettél, másrészt pedig minden kudarcból tud építkezni az ember. De ezzel ne is foglalkozz.:D
Ha nem leszel képes megnyitni felé lépéseket, hidd el, hogy sokkal bosszantóbb lesz.
Szóval....tedd fel magadnak a kérdést: vajon képes vagy e az életben kűzdeni érte?
Sok sikert!
19f
Én próbálkoztam, tényleg. Stílust váltottam, a külsőmmel illetőleg szinte mindent megváltoztattam. Nyitottabb lettem, igyekeztem a társaságával jobban kijönni, és még így is reménytelen a helyzetem. Eldöntöttem, hogy feladom :P.
#2 17 évesek vagyunk.
#3 Rosszul fogalmaztam XD. Úgy értettem, bármilyen szemkontaktust velem igyekszik nem tartani, és távolságtartóbb. Zavarja a jelenlétem :P
#4 Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat és tanácsokat adtál :D. Örülök, hogy a te igyekezésednek meg lett a kedvező eredménye.
Köszönöm mindenkinek :D. Ment a zöld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!