Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti mertek írni fiúnak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mertek írni fiúnak? Fiúk ti örültök ha egy lány ír vagy pofán röhögitek?

Figyelt kérdés
Nem merek írni, mert nem tudnék mit...
2017. máj. 23. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Milyen volt a napod, mit szeretsz csinálni szabad idődben, ilyen általánosságok

Amúgy tök mindegy mit írsz úgy is le fogja vágni, hogy mi a szitu ;)

2017. máj. 23. 20:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért röhögném ki?

Nyilván ha kiderül vagy olyat ír amiből leszűröm, hogy komolyabb gondolatai vannak akkor ez van, ha tetszik tetszik ha nem akkor hát Istenem... Nem szakad a nyakadra a plafon.

BTW, ha szorult valami a testén belül a koponyájába és van egy kicsi tiszteled tudás akkor nem csinál olyat amit #6 írt.

Egyébiránt meg bátran.

Ezen a szinten lépjetek ki a telefon mögül és tessék megtanul azt, hogy "ha ennyire nem tisztel akkor nem foglalkozok vele."

Ha meg utólag ráébred valamire akkor is jó magasról tenni rá.

Már csak tapasztalatból is mondom...

20/F

2017. máj. 23. 20:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Rendbeen, köszönöm.:)
2017. máj. 23. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Biztos h orulne es lehet h atis venni toled az ismerkedest csak a kepzeletedben van az uzi addig se.mi sem tortenik. Irj engedd hogy megtortenjen :))
2017. máj. 23. 20:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap írok neki!!
2017. máj. 23. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Majd írd meg légyszi mi történt:)

Én is hasonló szituban vagyok és kíváncsi vagyok :)

2017. máj. 23. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
ha rá írsz hogy szia :) szerintem ő fogja vissza írni hogy "szia mizu?" :D de ez csak egy sejtés :)
2017. máj. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!