Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókotok milyen volt?
Nedves. Fürödtünk éppen. 22, jó volt, izgalmas, hosszú csókcsatázós, igen.
Kor nem
Nekem majdnem egy hete volt:) és hát hogy mondjam ez kisebb szájra puszik voltak előtte aztán megtörtént nagyon fura érzés volt kicsit leblokkoltam mert nem gondoltam volna hogy ez lesz és olyan jó érzés volt de más érzésként képzeltem el szóval a filmeknek nem kell hinni:D meg azért is lepődtem meg mert heves és gyorsan történt minden nem az a nagyon lassú amire még úgymond fel lehet "készülni":D és igen együtt vagyunk rossz lenne ha ennyi idő után nem:D
16/L
16 évesen, ismerőssel egy buliban történt. Szívesen emlékeznék hogyan éltem meg, de teljesen elfelejtettem már (nem a pia miatt esett ki), nem hagyott bennem nyomot, pedig azért nem olyan régi élmény. De "bulicsók" volt, semmi érzelem, tényleg semmi sem volt benne. Amiatt nem bánom sem ezt, sem a hasonlókat, mert legalább nem páráztam be mikor fontos volt, ami tőlem simán kitellett volna
18/L
Nekem 16 évesen volt az első csókom és nagyon hirtelen történt az egész mert pont a buszon ültünk az első randink után és mikor ő szállt le akkor még gyorsan megcsókolt és olyan gyorsan történt minden de jó volt amúgy vagyis romantikus volt a helyzet, de már nem vagyunk együtt.
20/L
Akkor Nagyon jó volt,azt hittem szájra puszi lesz,de egy hosszú csók lett belőle..
Most januárban volt, akkor számoltuk az első napot,hogy együtt vagyunk.
Már nem és a vissza gondolok rá, inkább mosnám a szám,mivel egy kur.va volt a lány,de csak három és fél hónap után tudtam meg,hogy miket csinált amíg együtt voltunk és meg is csalt.
16/F
Január 12.-én volt:)
15 vagyok marciusban egy buliban volt
Megkerdezte a srac h smarolunk-e
Mondtam neki h miert ne
Hat neki nagyon bejott nekem nem annyira ugyhogy otthagytam :/
Nem volt valami nagy elmeny, inkabb tartogattam volna meg a megfelelo pillanatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!