Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókotok milyen volt?
18 évesen volt. Egy házi buliban egy akkori nagyon jó barátommal akit régebben szerettem aztán beláttam hogy nem illünk egymáshoz és nagyon jó barátom lett. A bulin hosszasan csókolóztunk, nagyon jó volt, jobb mint amire számítottam. De ennyi. Utána még valameddig jóban voltunk, a csókot "elfelejtettük". Mára már nem beszélünk. Együt nem vagyunk és nem is voltunk soha.
22/L
nem tom számít e de az oviba volt
15/l
16 evesen,legjobb haverommal kimentunk inni.majd erosen italos allapotban leszolitott valami 20 eves egyetemista csajokat :D nem voltak valami szepek,elejen meg probaltam haveromat elrangatni de nem sikerult.vege az lett,hogy az egyikkel jo par percet smaroltunk.
Gondolom nem meglepo hogy az egeszrol mindketten melyen hallgatunk,mert tenyleg eleg csunyak voltak :DDD eleg kimondanom hogy allee,es haverom egybol szol hogy kuss :D 19/F
Baráti társaságban találkoztam párszor a fiúval. Forrt köztünk a levegő mikor egymás közelében voltunk...
18voltam, ő 22. Nekem senkim nem volt korábban, neki rengeteg lánnyal volt dolga.
Először nem akartam tőle semmit, mert hallottam milyen a múltja. Amolyan "rossz fiú" volt. Mindenki mondta mennyire összeillünk, hogy hasonlítunk.
4hónapig könyörgött a fiú, hogy találkozzunk.
Már az agyamra ment, de kicsit élveztem is húzni az agyát. Aztán belementem, mondtam, hogy jó, legyen. Egy próbát megér, nem vesztek vele semmit.
Egésznap nem értem rá, így hát csak este tudtam kimenni hozzá. Ahogy megláttuk egymást, el kezdett szakadni az eső, abban a pillanatban rohadt nagy vihar lett.... És hát persze semmi nem volt nyitva, hogy betudjunk ülni melegedni, vagy valami. Szóval, szét áztunk. Sokat beszélgettünk, nevettünk. Fáztam, hideg volt, oda akarta adni a pulcsiját, de mondtam neki, hogy nem kell. Mondtam, hogy menjünk inkább már haza, késő van....
Elindultam.
Aztán megfogta a derekam, magához húzott, és mondta, hogy ne menjünk még, nem akar elengedni. Erősen szorított, és bújt hozzám. Simogatott. Zavarba voltam, látta is rajtam.
Néztük egymást, és megcsókolt.
Először ledöbbetem, azt sem tudtam mitcsináljak. De ráéreztem. Nagyon jó volt.
Életem első szerelme volt.
6hónapig voltunk együtt, aztán megcsalt egy rib$ncal.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!