Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viselkedjek a sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek a sráccal?

Figyelt kérdés

Régóta tetszik egy srác és most úgy tűnik alkalmam nyílik vele beszélgetni egy kicsit ,mert az egyik barátnőm elkért tőle egy könyvet és amikor odaadja neki én is ott leszek.

Nem tudom/tudtam eldönteni hogy én tetszek-e neki mert sokszor nézett , sokszor elég hosszasan , de nem történt semmi. Bejelöltem még régebben facebookon vissza is jelölt , kétszer beszéltünk , de azokból a beszélgetésekből semmi sem lett , személyesen nem beszéltünk soha. Szóval mindig is olyan érdekes volt , mert nem tűnt érdektelennek felém és bár kedves volt nem közeledett különösebben.

A kérdésem az ,hogy ma most nemsokára találkozom vele , hogyan viselkedjek , mit mondjak neki? Állítólag kicsit félénkebb srác. Miről kérdezzem ? Mutassam ki hogy nekem ő szimpatikus (úgy értem hogy bejön) vagy nem különösebben?

Most érettségizett/érettségizik gondoltam esetleg arról érdeklődhetnék vagy nemtudom...

Tanácsok?

2017. máj. 22. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez így valóban nehéz mert a viselkedése elég kétértelmű. Az érettségiről való kérdezés szerintem jó ötlet, ez egy elég jó téma kezdésnek.
2017. máj. 22. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Elírtam nem ma találkozom vele nemsokára hanem ha* :D
2017. máj. 22. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:
És mint kiderült idegenekkel ,nem túl bőbeszédű/közvetlen.
2017. máj. 23. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!