Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy viselkedjek, ha először...

Hogy viselkedjek, ha először találkozom egy olyan sráccal aki tetszik nekem, de kizártnak tartom, hogy neki is tetszek?

Figyelt kérdés
Szóval mit csináljak, hogy ne essen majd olyan rosszul az egyértelmű felismerés, hogy semmi esélyem nála? Meg egyáltalán hogy viselkedjek a találkán? Kockáztassak és viselkedjek úgy, mintha több is lehetne (nyilván nem csókolnám meg, meg semmi ilyesmi) vagy fogjam vissza magam és legyek szimplán barátságos, semmi több?
2014. nov. 24. 02:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Szemkontaktus, mosolyogj rá, és a testbeszéd is sokat elárul.
2014. nov. 24. 02:35
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Ahogy érzed.
2014. nov. 24. 03:38
 3/7 anonim válasza:
100%
Szem kontaktus,ha neki is tetszel akk latod a csogast a szemeben,ugyan ez forditva.....es ne tartsd kizartnak h tetszel neki,gondoltal mar arra h a srac ugyan ilyen felos mint te es azt gondolja amit te? Szal szerintem mond meg neki
2014. nov. 24. 05:46
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Lány vagy, könyörgöm... miért ne tetszenél neki? A fiúk nem ilyen bonyolultak.
2014. nov. 24. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kizárt, hogy tetszel neki, akkor már nem kell félned a felismeréstől. Te is tudod, hogy nincs az kizárva, tedd azt, amit előttem is írtak.
2014. nov. 24. 09:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát, bár ilyen egyszerű lenne, hogy 'lány vagyok', eddig ez nem jött túlzottan be. Utolsó, van ez a dolog, mikor valamit tudsz (legalábbis tudni vélsz) és mellette mégis ott van a reménykedés, erre gondoltam, csak bénán fogalmaztam meg. :)
2014. nov. 24. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
ha már akar veled egy fiú találkozni akkor biztos bejosz neki:D csak adjal neki jeleket hogy ő is megbizonyosodjon arrol h van nálad esélye és legyen miert küzdenie
2014. nov. 24. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!