Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány egyik pillanatban ölelget, másik pillanatban meg úgy tesz mintha nem is lennék ott. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk 8 éve, az első 7 évben utáltuk egymást aztán 8. osztályra egészen összebarátkoztunk. Az utóbbi időben pedig ölelgetett és úgy tett mint aki azt akarja, hogy bevalljam neki, hogy tetszik. Aztán észrevette gondolom, hogy tényleg bejön nekem és most meg úgy csinál mint ha ott se lennék, nem figyel rám. Ezt miért csinálhatja? 14/f2017. máj. 22. 19:22
1/3 anonim válasza:
látta benned a baráthavert.
vagy valaki gyorsabb volt nálad
2/3 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy látta bennem a baráthavert? Egyébként meg arról tudnék ha valaki elvitte volna. Bár az is igaz, hogy most megint jóba van a régi szerelmével... -_-
2017. máj. 22. 22:03
3/3 anonim válasza:
Figyelj szerintem egyszerűn csak zavarban van, én is ilyen vagyok
Amíg nem mutat felém érdeklődést a srác próbálom minél jobban kifejezni, hogy tetszik
És amint ő is közeledik felém megijedek és elkezdek távolodni
Ez ilyen tipikus lányos hülyeség :D
Legyél vele türelmes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!