Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk és tapasztalt lányok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és tapasztalt lányok, Tudnátok valaszolni a kerdeseimre?

Figyelt kérdés
Ha egy 17 eves fiunak meg nem igazan volt baratnoje, es rair egy lany, akkor azt nyomulasnak veszi? Vagy ha eddig nem volt baratnoje, akk nem is akar komolyabb kapcsolatot? Vagy ellenkezoleg, es orul neki ha rair egy lany, akit szepnek tart, de nem ismerik egymast, es utana o is erdeklodni kezd?Es azt honnet lehet eszre venni, ha a kiszemeltem se szeretne, mert ennyi idosen a tanulasra, hobbijara koncentral es a haverokkal log?
2017. máj. 21. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg örülni fog neki, és felkelted az érdeklődését, de először az ilyen ráírós dolgok mindig kinézetre mennek. Ha tetszel neki, akkor szeretne majd megismerni, ha nem akkor talán kapsz pár választ, aztán már annyikat se. Egy biztos, hogy ezt addig nem tudod meg míg rá nem írsz. Nyugodtan kezdj bele, nyomulásnak nem fogja venni, nem fog kinevetni. Ha pedig nem szeretne kapcsolatot, arra pedig ha már kicsit meghittebb a hangulat, többször utalni fog rá, vagy már a beszédéből is levehető. Sok sikert!
2017. máj. 21. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mit írsz, és igen, általába az ilyen emberek komoly dolgokban gondolkodnak..
2017. máj. 21. 13:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom lerohanni, kerdesekkel bombazni, ezert elkepzelesem sincs hogy hogyan tudnek rairni :/. Ugy vagyok vele, hogy csak elkezdeni nehez, de azt nem tudom hogy csinaljam. Nagyon megkoszonnem ha valaki segitene :)
2017. máj. 21. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Én próbálkoztam már vele, össze is jöttünk de aztán kiderült h egy 17 éves srác (akármennyire is azt hiszi, hogy érettebb a koránál) akkor se elég érett egy kapcsolatra... Mindíg a haverok és hobbik után leszel a fontossági listán. Szerintem nincs értelme...
2017. máj. 21. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!!
2017. máj. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!