Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tulkombinalom, vagy lehetseges, hogy szeret? Valaki tapasztalt ilyet?
Figyelt kérdés
Egy evvel ezelott kavartam egy a suli legjobb sracaval, de az exe szetszedett minkent, azota nem is beszelunk meg semmi, el is ment a sulibol sport miatt. Aztan januarban visszajott, azota megallas nelkul bamul, szemezunk a folyosokon, ha snapen kuldok neki valamit 1s alatt megnezi, de nem beszelunk ugy amugy. Multkor kolcsonadott valamit, mert nekem nem volt, adott cigit is, szoval nem ertem. Szerintetek szerethet? Vagy csak bekombinalom? Ja, azt tudni kell, hogy koszonni sem koszontunk eddig, mert komoly balhenk volt. Valaszokat koszonom, az elitelo kommentekkel hagyjatok!!2016. nov. 4. 10:04
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy csak kedves veled, mert azért mégiscsak közötök volt egymáshoz, de lehet hogy szeret, nem tudom. A legjobb ha tőle kérdezed
2/3 anonim válasza:
Attól is függ, mekkora balhétok volt, de akár lehet is, hogy bejössz neki, szerintem köszönj rá valamikor, kezdjetek el dumálni, vagy valami, és előbb-utóbb remélhetőleg kibontakozik a dolog, viszont ha tartasz az exétől, vagy az újabb balhétól, akkor lehet, nem a suliban, hanem sulin kívül kéne dumálnotok, de sajnos simán benne lehet a pakliban, hogy csak szimplán jófej akart lenni, de azért szerintem próbálj meg vele megint beszélgetni.
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen, drukkoljatok!:)
2016. nov. 4. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!