Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Van olyan aki hasonlót tapasztalt?
Tudom hogy van sok ilyen kérdés de muszáj fel tennem!
Van egy srác akit látásból ismerek de egyszerűen alig tudok eligazódni a viselkedésén!
Szóval a ti véleményeteket kérem!
A lényeg az hogy szinte távolról mindig néz elég feltűnően akkor is amikor szimplán sétál vagy az autójából figyel! De amikor a közelében vagyok vagy el megyünk egymás mellett akkor a földet nézni vagy a telefonjával babrál. De ahogy el távolodunk egymástól már néz is! Volt már rá példa anyukámmal mentem és anyum is látta hogy utánam néz!
Ezen kívül van hogy nagyon feltűnően viselkedik de csak távolról a közelemben mintha nem is létezne!Ezt nagyon furálom. Ez mire jó ez a viselkedés? Van olyan is hogy kicsit bunkón viselkedik velem de a szüleimmel és a barátaimmal illedelmes.
De azt is kell róla tudni hogy úgy mond a környék menő sráca aki szereti játszani magát hogy ő a laza Csávó! Volt már neki egy - két barátnője akik úgy mond elég bomba csajok voltak és be válalósak és persze én az ellentéttük vagyok vissza húzódó csendes lány vagyok.
Ezek alapján nehezen hiszem el hogy tetszenék neki de a jelek szerint még is legalább is így gondolom.
Szerintetek vajon jól gondolom hogy tetszem neki? Vagy tévedek.?
Még annyit hogy nem vagyunk még köszőnő viszonyba sem.
Fiú : 20 éves.
Én :18
Bocsánat a kis regényért és a helyesírási hibákért! :D
Köszönöm a válaszokat és a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!