Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom helyretenni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom helyretenni az érzéseim, vagy pedig magamnak bevallani. Aki tapasztalt adna útmutatást? Többi lent (16L)

Figyelt kérdés
Eddig egyszer voltam szerelmes, 1 éve, és nem érzem, hogy megint szerelmes lennék, de fél éve megismertem egy fiút aki szerelmes belém, és sokszor "arrébb löktem" de valójában szükségem van rá, és szeretem, de nem vagyok szerelmes, és így nem érzem, hogy le tudnék köteleződni mellette. 1 fiúval randiztam, aki régóta tetszett (ez volt kb 4 hónapja) és összejöttünk de éreztem, hogy nekem ez nem fog menni. És bizonytalan vagyok. Az elköteleződéstől félek, azt hiszem ez ellen nem lehet mit tenni, de szeretnék megoldást találni, és ha ti voltatok hasonló helyzetbe, mit tettetek? Vagy mit csinálnátok a helyembe? Előre is köszönöm!

2016. szept. 2. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Jézusom...szedd össze magad.
2016. szept. 2. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel sokra mentem! Köszi ;)
2016. szept. 2. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
először gondold végig miért nem megy az elkötelezettség és utána határozd el mit szeretnél ha csak így logol a levegőbe az neked se se a fiúnak nem lesz jó.Minden esetre sok sikert ahoz megtaláld a választ ;)
2016. szept. 3. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!