Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tapasztalt hasonlót?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tapasztalt hasonlót?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves fiú vagyok és aki úgy véli, hogy minden kamasz egyforma az ne is olvassa tovább a kérdésem.

Szóval...tavaly ilyenkor megismertem egy lányt akivel később összejöttünk (előtte nem volt barátnőm).

Még áprilisban szakítottunk, de nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe és sokszor hiányzik.Értem én, hogy 15 éves kis hülyegyerektől nem lehet komolyan venni, de tényleg nagyon fontos volt nekem.

Kérdésem az lenne, hogy valaki járt már ebben a cipőben, hogy még hónapok múlva is eszébe jutott?

Előre köszönök minden értelmes választ!

2017. jan. 13. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudok olyat akinek 5hónap kellett ahoz hogy túl lépjen az exén. Szval normális ez ugymond.

Amugy nem a kor teszi az embert hanem hogy mennyire értelmes es hasonlók.

2017. jan. 13. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ és tudom, hogy nem a kor a lényeg, de azt vettem észre, hogy sok ember azt hiszi minden kamasz dohányos,alkoholista..stb

2017. jan. 13. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel sokan általánosítanak. A rosszat elöbb figyelembe veszik mint a jót..

De azt senki se ismeri el ha nincs igaza:)

2017. jan. 13. 22:31
 4/4 anonim válasza:
Nem igazán tudom, hogy fiúknál ez hogy működik, de az első barát/barátnő szerintem mindenkinek fontos marad. Velem nyáron szakított a barátom, és 1-2 hét múlva már úgy éreztem, hogy nem is érdekel, aztán mikor megint láttam a suliban, úgy éreztem, hogy még mindig szeretem. Néha még most is eszembe jut, pedig már egyáltalán nem is tetszik, meg azóta volt még egy barátom, de azért mégis csak ő volt az első... (Ne mondja senki, hogy kicsi vagyok ehhez, meg ilyenek.) 13/L
2017. jan. 14. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!