Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma az egyik osztálytársnőm megkérdezett engem és az egyik haveromat, hogy összejönnénk-e egy biszex csajjal. Gondoltam megkérdezem ezt itt GyK-n is, hogy nektek (akár lányok vagytok, akár fiúk) összejönnétek-e egy biszexel?
Azért kérnék mindenkit, hogy a nemét (és ha szabad, a korát is) írja le.
Amúgy én simán összejönnék egy biszexel. 15/F
én pl biszex vok úgyhogy ja összejönnék :D
15/L
Én is biszex vagyok, szóval ez nekem sem akadály :)
15/L
6#
Ugyan ez volt az én indoklásom is! :D
Eddig 1 kivétellel csak biszex barátnőim voltak. :D Általában sokkal nyitottabbak az új dolgokra, ahogy hallottam/tapasztaltam.
Alapból szeretem az édes hármas gondolatát, és ki akarom próbálni, de ha olyannal jönnék össze, akit szeretek, nem csak szex a cél, akkor nem vonzana.
17/F(hetero)
sosem jönnék össze biszex pasival, valahogy még a gondolata is taszítana, hogy előttem nem csak nővel volt, vagy esetleg mellettem pasikat is nézeget, fantáziálgat.. ha más nőket, azzal nincs baj, addig, amíg nem csal meg, de valahogy számomra nem normális ha azonos nemű emberekre gerjedünk. el lehet ítélni, meg lepontozni, de nem osztom ezeket a mai liberális eszméket...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!