Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti összejönnétek vagy összejöttetek volna osztálytárssal?
Igen.
#1: ehhez meg csak gratulálni tudok. :)
Szép is 4 éven át epekedni valaki után, meg nézni, ahogy más, aki tökösebb, összejön vele. :D
Nem akarok most kisregényt írni... pusztán érzelmi érettség és tökösség kérdése, hogy belevágsz-e, vagy inkább a kifogásokat keresed, és saját magad gördítesz akadályokat a boldogságod útjába.
Ha értelmesek és elég érettek vagytok nem lesz akadály az, hogy osztálytársak vagytok.
Még, ha szakítotok, akkor is el lehet válni békésen.
"Suli végéig ha sikerül vele barátságban maradnom és nem talál magának egy barátot"
Most te komolyan ennyire nyápic vagy?
Ne haragudj, de remélem, hogy talál egy kicsit tökösebb FÉRFIT, aki számára ő fontosabb, mint holmi hülye elvek.
"Ha baráti dugásokat összetudok vele hozni az még tök okés."
De összejönni vele kizárt.
Gratulálok.
Csak remélni tudom, hogy több esze van, mint neked.
Ennyi eszed van komolyan mondom... Szegény lány ha tényleg csak arra kell neked. Nem minden szép lány ribi
Szánalmas vagy
Nekem is tetszik egy nagyon szép lány életemben nem láttam ilyen szép lányt de mégsem csak megdugni akarom. Ha alakul köztünk valami ha kell várok rá fél évet évet is.
19/f a lány 17 éves. Már beszélgetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!